VIDEO Angelina Jolie i-a făcut să zâmbească pe copiii din Ucraina. Imagini emoționante cu vedeta de la Hollywood

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Au apărut noi imagini din timpul vizitei umanitare pe care a întreprins-o Angelina Jolie în Ucraina. Ambasador ONU pentru refugiați din 2001, faimoasa actriță poate fi văzută într-o ipostază emoționantă, alături de un copil ucrainean.

Angelina Jolie a vizitat Ucraina. Foto: epa-efe
Angelina Jolie a vizitat Ucraina. Foto: epa-efe

Ajunsă pe 30 aprilie în mijlocul conflictului din Ucraina, Angelina Jolie a vizitat copiii care au fost forțați să-și părăsească casele și să se mute temporar la Liov. În plus, starul de cinema a mers la o cafenea din complexul de locuințe Sykhiv și a discutat cu voluntarii de la gara orașului.

Într-un nou videoclip, distribuit pe rețelele de socializare, vedeta de la Hollywood are un moment plin de candoare alături de o copilă din Ucraina. Angelina Jolie se joacă preț de câteva secunde cu drăgălașa fetiță, oferindu-i un zâmbet larg și generos. În imaginele postate pe Twitter de agenția Reuters se poate observa cât de fericită și de impresionată este fetița.

Angelina Jolie, a special envoy for the United Nations refugee agency, left a railway station after air-raid sirens sounded during her visit to the Ukrainian city of Lviv. She had been visiting displaced children at the station https://t.co/TJ7WX5AuaS pic.twitter.com/TCKuC9niob

— Reuters (@Reuters) May 1, 2022

Vizita Angelinei Jolie în Ucraina nu a fost lipsită de incidente. La un moment dat au pornit sirenele care anunţă de obicei raidurile aeriene, aşa că vedeta a fost dusă la adăpost.

Maksim Kozitskii, guvernatorul militar al regiunii Liov, a precizat că vizita a fost o mare supriză pentru toată lumea, în timp ce Națiunile Unite au transmis că actrița a venit în Ucraina în nume personal, nu ca reprezentant al organizației.

Angelina Jolie a vizitat în Ucraina. Vedeta este un simbol al luptei pentru cauzele umanitare din întreaga lume

Angelina Jolie și-a dedicat întotdeauna cea mai mare parte a timpului pentru a se implica în acțiuni umanitare. Actriţa deţine din 2012 funcţia de trimis special al Înaltului Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, participând la zeci de misiuni în lume. 

„Atunci când am început să călătoresc am înţeles responsabilitatea pe care o aveam faţă de ceilalţi”, declara Angelina Jolie, în 2013, după ce a primit un „Oscar de onoare” pentru toate acțiunile întreprinse în lume.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, dintre care trei adoptați: Maddox, Pax, și Zahara. Eleganta actriță sprijină refugiații și susține cauze umanitare în toată lumea în calitate de Ambasador al Bunăvoinței pentru Organizația UNHCR.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net