Angelina Jolie, împreună cu fiica cea mică. Ce frumoasă s-a făcut Vivienne și ce mult seamănă cu actrița!

Angelina Jolie este în continuare speriată de pandemia de coronavirus. Chiar dacă majoritatea restricțiilor au fost ridicate peste tot în lume, iar oamenii încearcă să revină, încet-încet, la o viață normală, actrița nu se simte pregătită să renunțe la masca de protecție.

angelina jolie jpeg

Luni, 21 martie, Angelina Jolie și fiica ei cea mică, Vivienne (13 ani), au ieșit la shopping împreună în Los Angeles.

Frumoasa actriță a ales pentru această ieșire ”ca fetele” o bluză tricotată gri, cu mâneci lungi, la baza gâtului și încheiată cu nasturi în partea de sus. Angelina și-a completat ținuta cu o fustă cloș, de culoarea nisipului, cu talia înaltă, marcată de o curea subțire din același material, balerini negri și o geantă de umăr gri.

Vivienne, care se transformă pe zi ce trece într-o adolescentă superbă, a ales o ținută sport, jeanși cu talia înaltă, un hanorac bleu și pantofi sport albi.

Atât Angelina, cât și Vivienne aveau gura și nasul acoperite de măști de protecție, o măsură de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus. Cum celelalte persoane din jurul lor erau fără mască, cel mai probabil Angelina a ales să se protejeze suplimentar până când pericolul reprezentat de pandemia de coronavirus va fi dispărut cu totul.

Angelina Jolie și fiica ei cea mică, Vivienne, la cumpărături prin Los Angeles
Angelina Jolie și fiica ei cea mică, Vivienne, la cumpărături prin Los Angeles

Angelina și Brad Pitt au șase copii împreună

Vivienne este cea mai mică fiică a fostului cuplu de aur de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt, alături de fratele ei geamăn, Knox.

Jolie și Pitt au trei copii biologici, Shiloh (15 ani), Vivienne și Knox (13 ani), și trei adoptați, Maddox (20 de ani), Pax (18 ani) și Zahara (17 ani).

După divorțul început în 2016 și finalizat în 2019, a început o bătălie legală pentru custodie între cele două vedete care s-au îndrăgostit în timp ce jucau un cuplu în comedia de acțiune Mr. and Mrs. Smith.

Citește și: Shiloh-Jolie Pitt, din ce în ce mai feminină! Adolescenta a renunțat la hanoracele largi și părul scurt

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă în continuare pentru custodia celor patru copii minori ai lor, precum și pentru proprietățile pe care le-au dobândit în timpul căsătoriei lor.

Angelina Jolie, avocata legii împotriva violenței asupra femeilor

Apariția lui Jolie cu Vivienne a venit la doar câteva zile după ce actrița a apărut la NBC Nightly News pentru a lăuda reautorizarea Legii împotriva violenței asupra femeilor, o lege federală care a fost adoptată pentru prima dată în 1994.

Actul a oferit finanțare pentru investigarea și urmărirea penală a cazurilor în care au fost acuzate acte de violență împotriva femeilor. De asemenea, a înființat Biroul pentru violența asupra femeilor din cadrul Departamentului de Justiție.

Jolie a spus că proiectul de lege are o semnificație personală, pentru că a avut ea însăși o experiență dură cu sistemul judiciar de familie după ce l-a acuzat pe fostul ei soț, Brad Pitt, că ar fi agresat verbal și fizic unul dintre cei șase copii ai lor într-un avion privat în 2016.

„Este personal pentru toată lumea”, a spus Jolie. „Pentru toți cei cărora le pasă de familie, toți cărora le pasă de copii, toți cărora le pasă de propria lor siguranță și de sănătatea comunității lor.”

Citește și: Brad Pitt şi Angelina Jolie, cel mai urât divorţ de la Hollywood. Suma fabuloasă cheltuită în cinci ani de procese

Acuzațiile împotriva lui Pitt au fost însă respinse după o anchetă efectuată atât de Departamentul pentru Copii și Familie din Los Angeles, cât și de FBI.

„Sănătatea copiilor mei este prioritatea mea în acest moment”, a adăugat Angelina Jolie. „Și preocuparea mea în ultimii câțiva ani a fost să îmi ajut familia și... să mă concentrez pe a ajuta la schimbarea legilor pentru a proteja alte familii și alte femei.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net