Shiloh-Jolie Pitt, din ce în ce mai feminină! Adolescenta a renunțat la hanoracele largi și părul scurt

Ultima actualizare:

Angelina Jolie este mama a șase copii, trei dintre ei adoptați și trei pe care îi are în urma relației cu actorul Brad Pitt. În ciuda programului extrem de ocupat, Angelina este o mamă foarte implicată și petrece mult timp alături de copii. Adesea participă împreună cu ei la evenimentele cinematografice din care face parte. 

Shiloh Jolie-Pitt seamănă izbitor cu mama sa Sursă foto: Profimedia
Shiloh Jolie-Pitt seamănă izbitor cu mama sa Sursă foto: Profimedia

Angelina Jolie este mama a șase copii de care este extrem de mândră. Fiul cel mare, Maddox, i-a moștenit pasiunea pentru cinematografie și se bucură de adolescență din plin. Angelina nu este o mamă severă și încurajează ca fiecare dintre cei șase copii să-și exprime liber personalitatea și preferințele. Astfel, Maddox a decis să se tatueze pe piept, iar Shiloh Jolie-Pitt a purtat ani întregi haine largi și tunsori scurte. 

Shiloh Jolie-Pitt a renunțat la hainele largi 

În ultima perioadă, adolescenta de 15 ani a fost surprinsă de mai multe ori pe stradă alături de celebra mamă, fie ajutând-o la cumpărături, fie pur și simplu plimbându-se. Este ușor de remarcat că Shiloh se află într-o fază de explorare a propriului stil vestimentar și a decis să acorde o șansă ținutelor mai feminine.

Adolescenta poartă acum și fuste, nu doar pantaloni sau hanorace suoradimensionate. Shiloh seamănă izbitor cu Angelina Jolie, având aceeași ochi pătrunzători, de nuanță deschisă și buze voluminoase. 

Puțini sunt cei care știu că, în copilărie, Angelina Jolie avea părul deschis la culoare, însă ea era cea care dorea să îl vopsească în nuanțe mai închise. Regretata ei mamă a fost de acord cu micile schimbări de look pe care și le-a dorit, iar Angelina afișează aceeași deschidere și înțelegere față de proprii copii. 

Angelina și Brad Pitt s-au separat în anul 2016, însă lupta pentru custodia copiilor a fost una care s-a întins pe mai mulți ani. În cele din urmă, instanța a decis ca cei doi actori să dețină custodia comună a celor șase copii. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net