Brad Pitt şi Angelina Jolie, cel mai urât divorţ de la Hollywood. Suma fabuloasă cheltuită în cinci ani de procese

Ultima actualizare:

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood, dar, de cinci ani şi jumătate, se războiesc public după ce relaţia lor a ajuns la final. Divorţul starurilor este unul dintre cele mai urâte din Cetatea Filmului, dar şi cel mai scump, iar acum, procesul a luat o nouă turnură.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în 2016 foto: AFP
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în 2016 foto: AFP

Divorţul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a fost finalizat în 2019, dar de atunci, cei doi actori se luptă încă pe bunuri, dar şi pe custodia celor şase copii. Procesul, care pare a nu avea final, i-a costat până acum câte un milion de dolari pe Brad şi Angelina, conform thesun.co.uk. Cel mai recent, Brad a anunţat că o dă în judecată pe fosta soţie, pentru că Angelina a vândut partea ei din podgoria unde s-au căsătorit. 

Încă de la începutul divorţului, din 2016, Brad şi Angelina şi-au spălat rufele în public. Aşa s-a aflat că el ar fi fost violent cu Maddox, dar şi că avea probleme cu alcoolul şi drogurile. Mai mult, Angelina îl acuză pe Brad de violenţă domestică şi vrea custodia totală a copiilor. 

Brad Pitt, acuzat că l-a lovit pe Maddox

Brad şi Angelina s-au despărţit brusc, în 2016, când nimeni nu se aştepta. Erau împreună de 12 ani, iar nunta o făcuseră în 2014. În dosarul de divorţ, Angelina a cerut custodia completă a celor şase copii ai cuplului, Maddox, Pax, Zahara , Shiloh, Vivienne şi Knox.

Motivul a ieşit rapid la iveală: un incident care ar fi avut loc la bordul avionului privat al cuplului. Brad ar fi băut cam mult şi ar fi pornit o ceartă cu soţia sa. Maddox ar fi încercat să îl calmeze şi ar fi fost lovit de actor. Brad a fost găsit nevinovat în noiembrie 2016, de Protecţia Copilului, dar a recunoscut că are probleme cu alcoolul şi drogurile.

Brad Pitt a renunţat complet la alcool şi droguri în 2017

În 2017, el a dezvăluit că nu mai consumă nici băutură, nici substanţe interzise. "Nu ţin minte o zi, după ce am terminat facultatea, în care să nu beau sau să fumez ceva. Am încetat să mai iau droguri când am întemeiat o familie. Dar chiar şi anul trecut (n.red: 2016), am continuat să beau prea mlt. Era o problemă". 

Deşi în acelaşi interviu, Brad a spus că el şi Angelina au o relaţie ok, actriţa l-a dat iar în judecată, în 2018, pentru neplata pensiei alimentare. Angelina a depus plângere că Brad nu a dat niciun ban pentru copii în cei doi ani de la despărţire, dar actorul a declarat că a ajutat-o cu milioane de dolari şi a plătit diverse facturi. 

Pentru a face rost de bani, Angelina a cerut ca întreg domeniul de la Miraval, Franţa, unde ea şi Brad s-au căsătorit, să îi revină în totalitate.  

Angelia Jolie, noi acuzaţii de violenţă domestică

Brad nu a scăpat nici de acuzaţiile de violenţă domestică: în 2021, Angelina a depus încă o plângere, în care susţine că actorul a fost agresiv. O sursă din preajma actorului a povestit însă că fosta lui soţie nu are nicio dovadă reală şi că Brad e afectat de modul în care decurg lucrurile. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net