Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt! Miza procesului: peste 25 de milioane de euro

Ultima actualizare:

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat oficial în anul 2016, însă se pare că ei au multe lucruri de împărțit, nu doar custodia celor șase copii. Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că și-a vândut partea din podgoria pe care o dețineau ambii în Franța unui ologarh rus, fără acordul său. 

Brad și Angelina continuă războiul Sursă foto: Gettyimages
Brad și Angelina continuă războiul Sursă foto: Gettyimages

Fostul cuplu de la Hollywood a achiziționat o podgorie de la Chateau Miraval SA, o companie franceză care deține o casă de producere a vinului și o podgorie în sudul Franței, în anul 2008. 

Proprietatea din Franța pe care au achiziționată foștii soți Sursă foto: Gettyimages
Proprietatea din Franța pe care au achiziționată foștii soți Sursă foto: Gettyimages

Avocații care îl reprezintă pe starul peliculei Fight Club au spus că podgoria „devenise pasiunea lui Pitt” și, sub conducerea sa, s-a transformat într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari”.

Ambii soți au convenit să nu-și vândă niciodată interesele respective avute în proprietatea din Franța, unde s-au căsătorit în 2014, fără acordul celuilalt, potrivit informațiilor din cadrul procesului pe care Brad l-a intentat Angelinei Jolie în cursul zilei de joi, 17 februarie.

Podgoria a devenit pasiunea lui Pitt – și o afacere profitabilă, deoarece Miraval, sub conducerea lui Pitt, s-a transformat într-o poveste de succes internațional de milioane de dolari și a devenit unul dintre cei mai apreciați producători de vin roz din lume”, se arată în documentele legale. 

Potrivit informațiilor din cadrul procesului, Angelina și-a vândut partea unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg, controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără știrea fostului ei soț.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro (20.875.500 de lire sterline).

Jolie nu s-ar fi implicat în afacerea din Franța

Potrivit documentelor legale obținute de agenția de presă PA, Pitt a contribuit cu 60% la prețul de cumpărare, Jolie plătind restul de 40%.

Avocații au mai spus că afacerea cu vin de la proprietate continuă să înflorească și „deși a beneficiat de succesul Miraval, Jolie nu s-a implicat niciodată activ".  

Angelina Jolie și Brad Pitt, custodie comună a celor cinci copii

Jolie a depus actele de divorţ în august 2016 şi a cerut în instanţă custodia deplină a celor cinci copii: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani şi a gemenilor Vivienne şi Knox, 13 ani. În prezent, Maddox are 20 de ani şi fiind adult, situația lui nu a mai fost discutată în cadrul procesului pentru custodie

În luna iunie 2021, Brad Pitt a câştigat în instanţă custodia comună a celor cinci şi are aceleaşi drepturi ca Angelina.

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net