Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt! Miza procesului: peste 25 de milioane de euro

18 februarie 2022

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat oficial în anul 2016, însă se pare că ei au multe lucruri de împărțit, nu doar custodia celor șase copii. Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că și-a vândut partea din podgoria pe care o dețineau ambii în Franța unui ologarh rus, fără acordul său. 

image
Brad și Angelina continuă războiul Sursă foto: Gettyimages

Fostul cuplu de la Hollywood a achiziționat o podgorie de la Chateau Miraval SA, o companie franceză care deține o casă de producere a vinului și o podgorie în sudul Franței, în anul 2008. 

image
Proprietatea din Franța pe care au achiziționată foștii soți Sursă foto: Gettyimages

Avocații care îl reprezintă pe starul peliculei Fight Club au spus că podgoria „devenise pasiunea lui Pitt” și, sub conducerea sa, s-a transformat într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari”.

Ambii soți au convenit să nu-și vândă niciodată interesele respective avute în proprietatea din Franța, unde s-au căsătorit în 2014, fără acordul celuilalt, potrivit informațiilor din cadrul procesului pe care Brad l-a intentat Angelinei Jolie în cursul zilei de joi, 17 februarie.

stanga
dreapta
angelina jolie hp jpeg
angelina jolie jpg
angelina jolie hp jpg
angelina jolie copii jpeg
angelina jolie jpeg
angelina jolie gettyimages 1348713294 jpeg
angelina jolie teen 13 jpeg
baza brad pitt 0 jpeg
brad pitt foto epa dddefe h 55823982 copy jpeg
brad pitt medalion jpeg
brad pitt jpeg

Podgoria a devenit pasiunea lui Pitt – și o afacere profitabilă, deoarece Miraval, sub conducerea lui Pitt, s-a transformat într-o poveste de succes internațional de milioane de dolari și a devenit unul dintre cei mai apreciați producători de vin roz din lume”, se arată în documentele legale. 

Potrivit informațiilor din cadrul procesului, Angelina și-a vândut partea unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg, controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără știrea fostului ei soț.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro (20.875.500 de lire sterline).

Jolie nu s-ar fi implicat în afacerea din Franța

Potrivit documentelor legale obținute de agenția de presă PA, Pitt a contribuit cu 60% la prețul de cumpărare, Jolie plătind restul de 40%.

Avocații au mai spus că afacerea cu vin de la proprietate continuă să înflorească și „deși a beneficiat de succesul Miraval, Jolie nu s-a implicat niciodată activ".  

Angelina Jolie și Brad Pitt, custodie comună a celor cinci copii

Jolie a depus actele de divorţ în august 2016 şi a cerut în instanţă custodia deplină a celor cinci copii: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani şi a gemenilor Vivienne şi Knox, 13 ani. În prezent, Maddox are 20 de ani şi fiind adult, situația lui nu a mai fost discutată în cadrul procesului pentru custodie

În luna iunie 2021, Brad Pitt a câştigat în instanţă custodia comună a celor cinci şi are aceleaşi drepturi ca Angelina.

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg