Angelina Jolie şi Brad Pitt, război de 164 milioane de dolari

image
Angelina Jolie, 46 de ani deţine 50% din proprietatea din FranţaFotografii: EPA-EFE

Angelina Jolie este acuzată că a încercat să vândă partea ei de 50% din proprietatea Miraval, din Correns, Franţa, fără a-l consulta pe Brad Pitt (57 de ani) şi fără a-i oferi acestuia posibilitatea de a cumpăra jumătatea proprietăţii. Brad a deschis proces împotriva fostei soţii.

Brad şi Angelina s-au căsătorit în 2014, în secret pe domeniul din Correns, Franţa, şi deţin părţi egale din această proprietate administrate prin intermediul unor companii. Angelina a încercat să vândă pe ascuns partea ei de proprietate, fără a-i cere acordul sau fără a-i permite lui Brad să facă o ofertă, aşa cum prevede legea.

image
Brad Pitt, 57 de ani, o acuză că a încercat să vândă fără să-l consulte

Avocaţii actorului în vârstă de 57 de ani au depus plângere, luni, 20 septembrie, la un tribunal din Luxembourg. Conform dosarului, Miraval a fost deţinută în proporţie 60% de compania Mondo Bongo, care e parte a companiei Quimicum, a lui Brad şi 40% de compania Nouvel, a Angelinei.

Angelina nu îl iartă pe Brad

Cu trei ani înainte de despărţirea lor din 2016, Brad i-a transferat 10% din proprietate Angelinei (46 de ani), pentru 1 euro. Proprietatea e evaluată în prezent la 164 milioane $. ”Trebuie menţionat că în ultimii patru ani compania Nouvel a întârziat sistematic aprobarea bugetelor aferente administrării proprietăţii şi numirea administratorilor”, se arată la dosar.

image
Domeniul din Correns, evaluat în prezent la 164 milioane $

Jolie a depus actele de divorţ în august 2016 şi a cerut în instanţă custodia deplină a celor cinci copii: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani şi a gemenilor Vivienne şi Knox, 13 ani. În prezent, Maddox are 20 de ani şi fiind adult nu mai intră în discuţie. În luna iunie 2021, Brad Pitt a câştigat în instanţă custodia comună a celor cinci şi are aceleaşi drepturi ca Angelina.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Scoala distrusa in Nikolaev - razboi Ucraina FOTO Profimedia
catalin boboc secretar de stat FOTO pagina personala Facebook
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda