Unde va petrece Brad Pitt Revelionul, după ce s-a gândit să se sinucidă

Brad Pitt va fi singur de Anul Nou, departe de cei șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie. El ar fi suferit de tulburări mintale și chiar s-ar fi gândit să se sinucidă după ce Angelina a dat divorț de el, potrivit revistei ”OK” din SUA. Nu s-a simțit bine după acuzațiile de violență.

image
Brad suferă îngrozitor-foto: Instagram

Actorul Brad Pitt (58 de ani) va fi singur de Anul Nou, departe de copiii pe care îi are cu Angelina Jolie (46 de ani). El ar suferi de tulburări mintale și chiar s-ar fi gândit să se sinucidă după ce Angelina Jolie a dat divorț de el cu scandal, potrivit zvonurilor lansate de surse apropiate citate de publicația mai sus amintită. Starul, care a fost acuzat de fosta sa soție de dependență de alcool și de violență, nu recunoaște că s-ar fi gândit vreodată să-și pună capăt zilelor.

”Nu am nimic de ascuns”

„Eu nu am secrete. Nu am nimic de ascuns. Suntem oameni și eu găsesc condiția umană foarte interesantă. Dacă nu vorbim de problemele noastre, nu le rezolvăm”, a spus Brad, într-un interviu recent. El este încă în ”război” cu Angelina pentru custodia copiilor lor, Shiloh (15 ani) și gemenii Knox și Vivienne (13 ani), Pax (18 ani) și Zahara (16 ani). Maddox, care are 20 de ani, nu mai intră în discuție pentru custodie. În timpul procesului, interminabil, cei doi foști soți au cheltuit, fiecare, câte 1 milion de dolari.

stanga
dreapta
brad pitt jpeg
brad pitt medalion jpeg
Brad Pitt JPG
brad pitt jpeg
brad pitt si jennifer aniston intro jpeg
baza brad pitt 0 jpeg
youn yuh jung brad pitt 0 png
medalion brad pitt 0 jpeg
jennifer aniston brad pitt jpeg
brad pitt profimedia 0595653403 2 jpeg

Angelina și-a revenit

Dacă Brad Pitt suferă încă îngrozitor, departe de copii, după ce Angelina a dat divorț de el, în 2016, ea spune că, în sfârșit și-a revenit. Actrița trăiește în permanență alături de cei șase copii și a reușit să scape de amintirile dureroase. Însă, actrița a mărturisit că, mult timp, a fost bolnavă. ”Ani de zile am suferit. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă”, a spus ea, dar acum și-a revenit, pentru că nu va fi singură de Anul Nou, ca Brad.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg