Unde va petrece Brad Pitt Revelionul, după ce s-a gândit să se sinucidă

Ultima actualizare:

Brad Pitt va fi singur de Anul Nou, departe de cei șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie. El ar fi suferit de tulburări mintale și chiar s-ar fi gândit să se sinucidă după ce Angelina a dat divorț de el, potrivit revistei ”OK” din SUA. Nu s-a simțit bine după acuzațiile de violență.

Brad suferă îngrozitor-foto: Instagram
Brad suferă îngrozitor-foto: Instagram

Actorul Brad Pitt (58 de ani) va fi singur de Anul Nou, departe de copiii pe care îi are cu Angelina Jolie (46 de ani). El ar suferi de tulburări mintale și chiar s-ar fi gândit să se sinucidă după ce Angelina Jolie a dat divorț de el cu scandal, potrivit zvonurilor lansate de surse apropiate citate de publicația mai sus amintită. Starul, care a fost acuzat de fosta sa soție de dependență de alcool și de violență, nu recunoaște că s-ar fi gândit vreodată să-și pună capăt zilelor.

”Nu am nimic de ascuns”

„Eu nu am secrete. Nu am nimic de ascuns. Suntem oameni și eu găsesc condiția umană foarte interesantă. Dacă nu vorbim de problemele noastre, nu le rezolvăm”, a spus Brad, într-un interviu recent. El este încă în ”război” cu Angelina pentru custodia copiilor lor, Shiloh (15 ani) și gemenii Knox și Vivienne (13 ani), Pax (18 ani) și Zahara (16 ani). Maddox, care are 20 de ani, nu mai intră în discuție pentru custodie. În timpul procesului, interminabil, cei doi foști soți au cheltuit, fiecare, câte 1 milion de dolari.

Angelina și-a revenit

Dacă Brad Pitt suferă încă îngrozitor, departe de copii, după ce Angelina a dat divorț de el, în 2016, ea spune că, în sfârșit și-a revenit. Actrița trăiește în permanență alături de cei șase copii și a reușit să scape de amintirile dureroase. Însă, actrița a mărturisit că, mult timp, a fost bolnavă. ”Ani de zile am suferit. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă”, a spus ea, dar acum și-a revenit, pentru că nu va fi singură de Anul Nou, ca Brad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net