Ce slujbe ciudate au avut marile vedete

image
Brad Pitt a fost mascotă într-un restaurantFoto: Getty Images

Au reşedinţe de lux de milioane de dolari, bolizi de fiţe! Însă, înainte de celebritate, unele vedete, cum ar fi Brad Pitt, Helen Mirren, Danny DeVito şi Kate Winslet, au trăit modest.

Când îi vezi îmbrăcaţi în cele mai luxoase haine, nu ţi-ai imagina că a fost o vreme când au dus o viaţă obişnuită, cu ocupaţii modeste. Şi totuşi, unele dintre cele mai mari staruri au avut un început dificil şi au muncit în locuri incredibile. 

  • Brad Pitt (57 de ani), care are averea de 300 de milioane de dolari şi e unul dintre actorii cei mai apreciaţi de la Hollywood, a avut prima slujbă la un restaurant, unde lucra ca mascotă. Laureat cu premiul Oscar pentru rolul din ”A fost odată la... Hollywood”, Brad a jucat în filme de succes, între care se numără ”Legendele toamnei” şi ”Şapte ani în Tibet”. Însă înainte de a face cinema, el a lucrat ca mascotă, deghizat sub forma unui pui, la restaurantul El Pollo Loco, şi nu-i e ruşine de acest lucru. A fost căsătorit cu Jennifer Aniston, între 2000-2004, şi cu Angelina Jolie, între 2014-2018, mariaj din care are 6 copii: Maddox (20 de ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (15 ani), Vivienne şi Knox, de 13 ani. 
  • Helen Mirren (76 de ani), una dintre cele mai cunoscute şi mai respectate actriţe, are în prezent o avere de 100 de milioane de dolari. Înainte de a face cinema şi de a câştiga premiul Oscar pentru rolul din ”Regina”, ea a fost o lucrătoare modestă la un parc de distracţii. Toată lumea o ştie pentru rolurile magnifice pe care le-a făcut din filme cum ar fi ”Nebunia Regelui George” şi ”Cal”.

image
Helen Mirren a fost lucrătoare într-un parc de distracţiiFoto: Getty Images

Nimeni nu şi-ar fi putut închipui că, în tinereţe, a fost o simplă lucrătoare. Asta, deşi visa încă de la 6 ani să devină actriţă. În tinereţe, a lucrat la parcul de distracţii Kursaal, din Southend, Essex, din Marea Britanie, încurajând clienţii să cumpere bilete. Apoi a făcut studii să devină profesoară. Din anul 1997, actriţa este căsătorită cu Taylor Hackford.

  • Danny DeVito (77 de ani) este un actor şi regizor de mare succes, care a devenit faimos pentru rolul din serialul ”Taxi”. A jucat în multe filme foarte apreciate, între care se numără ”Gemenii” şi ”Un  mafiot la Hollywood”, şi are o avere de 80 de milioane de dolari. Însă înainte de a ajunge celebru, el a lucrat mai întâi pe post de coafor în salonul de frumuseţe al surorii lui din New Jersey, SUA.

image
Danny DeVito coafa cadavreFoto: Getty Images

Starul a povestit că, uneori, se trezea înconjurat de 35 de femei. Însă cel mai neplăcut i s-a părut faptul că era pus să coafeze cadavrele femeilor după ce mureau şi chiar să aranjeze hainele cadavrelor. Actorul este căsătorit cu Rhea Perlman din anul 1982 şi are trei copii împreună cu aceasta, Lucy, 33 de ani, Jake, 34 de ani, Grace, de 36 de ani.

  • Kate Winslet (46 de ani) are o avere de 65 de milioane de dolari. Actriţa britanică a câştigat mulţi bani, mai ales după succesele pe care le-a obţinut datorită rolurilor sale din filmele ”Titanic” şi ”Citi­torul”. Winslet a reuşit chiar performanţa de a aduna cinci nominalizări la Oscar şi Globurile De Aur.

image
Kate Winslet prepara sandvişuriFoto: Getty Images

Însă ea nici nu visa că va ajunge vreodată la o viaţă de lux. În tinereţe, Kate a lucrat la un local, unde prepara sandvişuri pentru clienţi. A fost căsătorită cu Edward Abel Smith (în 2012), Sam Mendes (între 2003–2011), Jim Threapleton (între 1998–2001). Are trei copii: Mia, de 21 de ani, Joe, 17 ani, şi Bear, 7 ani.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg