Iubita de 35 de ani a lui Brad Pitt, gest îndrăzneț față de Angelina Jolie!

Ultima actualizare:

E forfotă mare la Hollywood de când se zvonește că Brad Pitt se iubește cu celebra artistă suedeză Lykke Li, în vârstă de 35 de ani. Starul de 58 de ani are lipici la femei celebre, însă nu scapă de umbra Angelinei Jolie. Ce gest a făcut vecină iubită față de faimoasa actriță?!!!

Brad Pitt și Angelina Jolie. Sursa foto: Digi24.ro
Brad Pitt și Angelina Jolie. Sursa foto: Digi24.ro

Brad Pitt, relație de iubire cu vecina de peste drum

Atunci când ești putred de bogat, celebru și te mai ajută și fizicul înseamnă că ai tras lozul cel mare, iar viața nu are cum să fie altfel decât frumoasă. Asta cel puțin din afară. Brad Pitt, spre exemplu, se bucură de o atenție deosebită, căci a iubit femei una și una, iar cu Angelina Jolie, un reper al frumuseții la nivel mondial, are 6 copii, dintre care trei natural.

Acum, pentru că este singur și neliniștit, Brad Pitt s-ar fi cuplat cu artista suedeză Lykke Li, care are și ea un copil de șase ani cu fostul soț, Jeff Bhasker. Cei doi vecini au fost văzuți la masă într-un restaurant, semn că între ei ar fi mai mult decât o prietenie, lucru confirmat de presa de peste hotare, scrie usmagazine.com.

Tot presa de afară spune că, de fapt, pe cei doi îi leagă doar o prietenie, însă, până la urmă, de la prietenie începe totul 🤓. Așadar și prin urmare, Brad Pitt și Lykke Li se cunosc bine, stau în același cartier de milionari și ies la masă împreună.

Gestul iubitei lui Brad Pitt față de Angelina Jolie

Ce se discută intens în aceste momente este faptul că Lykke Li este fan Angelina Jolie, culmea, iar în 2018 a postat o fotografie cu ea pe contul ei de Instagram. Mesajul de pe Instagram „obișnuiai să iubești, obișnuiai să iubești, chiar și rul, nebunia mea, da” a devenit viral, în prezent, pe internet, după ce zvonul relației dintre Brad Pitt și Lykke Li a explodat.

Adevărul este că, până la urmă, cine nu o poate iubi pe Angie? Starul de la Hollywood este o persoană discretă, modestă, cu trăsături unice, face opere caritabile cu nemiluita, are grijă de cei 6 copii, este o mamă exemplară, nu epatează și a reușit să facă o carieră formidabilă în producția cinematografică.

Keep with Click! dacă vrei să afli noutăți despre viața vedetelor de afară, bârfe de sezon și alte picanterii. Vă ținem la curent și cu Brad Pitt și noua relație, sigur mai apar și alte detalii de senzație 😅.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare pentru Mr. and Mrs. Smith, unde au avut roluri principale. Atunci, Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relație, actorul a divorțat de soție, după care s-a căsătorit cu Angelina. 

Relația lor a fost frumoasă o bucată bună de timp, însă au intervenit problemele, iar cei doi au divorțat după ce Brad Pitt l-ar fi lovit în avion pe unul dintre copiii săi, într-un zbor Franța-Los Angeles. Atunci, actorul a fost achitat de FBI şi de asistenţii sociali. Divorțul a venit rapid, iar în 2018, Angelina Jolie și starul de la Hollywood au fost de acord să aibă custodie amiabilă, însă, ulterior, actorul dorea custodie comună, pe când Angie custodie exclusivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net