Angelina Jolie a izbucnit în lacrimi. Drama trăită cu Brad Pitt? „Adevărul îngrozitor este că violenţa din familie s-a normalizat”

Angelina Jolie (46 de ani) continuă războiul cu Brad Pitt (58 de ani) și în afara sălii de judecată. Recent, actrița a izbucnit în lacrimi în fața Congresului Stetelor Unite, în timpul unui discurs despre violența domestică, semn că drama trăită în timpul căsniciei cu starul de la Hollywood încă provoacă durere.

image

Vizibil emoționată, Angelina Jolie a pledat, în fața membrilor Congresului Statelor Unite, pentru adotarea în regim de urgență a unei noi legi împotriva violenței domestice comise împotriva femeilor.

Frumoasa actriță a susținut, miercuri, că violența împotriva femeilor reprezintă un flagel ”care s-a normalizat în țara noastră”, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Angelina Jolie s-a dus în fața politicienilor americani cu un proiect legislativ menit să reglementeze asistența medicală și juridică oferită victimelor violenței domestice, precum și ajutorul oferit copiilor expuși la violențele de acest tip. "Adevărul îngrozitor este că violenţa din familie s-a normalizat în ţara noastră", a declarat vedeta americană.

"Mă gândesc la copiii care sunt terorizaţi şi care suferă în acest moment, precum şi la numeroasele persoane pentru care această lege soseşte prea târziu", a declarat Angelina Jolie, vizibil emoţionată, îndemnându-i pe membrii Congresului americană să facă din această lege o prioritate.

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt de violență împotriva copiilor

Intervenția emoționantă a actriței i-a dus pe toți cu gândul la divorțul complicat dintre ea și Brad Pitt. În 2016, când Angelina Jolie a depus actele de divorț, au fost lansate și acuzații de violență domestică împotriva lui Brad Pitt.

Actrița a declarat în fața magistraților că Brad l-ar fi lovit intenționat pe fiul lor mai mare, Maddox (pe vremea aceea în vârstă de 15 ani), în timpul unei călătorii cu un avion privat. Brad Pitt a fost însă achitat de autoritățile americane în acest caz.

Actrița a dat de înțeles că accesele de violență ale starulu american vin pe fondul consumului de alcool și de droguri. Apropiații cuplului susțin însă că miza scandalului este custodia copiilor cuplului.

Jolie a depus actele de divorţ în august 2016 şi a cerut în instanţă custodia deplină a celor cinci copii: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani şi a gemenilor Vivienne şi Knox, 13 ani. În prezent, Maddox are 20 de ani şi fiind adult nu mai intră în discuţie. În luna iunie 2021, Brad Pitt a câştigat în instanţă custodia comună a celor cinci şi are aceleaşi drepturi ca Angelina.

Brad Pitt, la un pas de sinucidere după scandalul divorțului

După ce detaliile neplăcute ale divorțului de Angelina Jolie au fost făcute publice, Brad Pitt a suferit o depresie, iar apropiații s-au temut atunci de ce era mai rău.

„Plânge tot timpul, ca un copil. Părinţii lui, care sunt la 3.000 kilometri distanţă, se tem şi ei să nu facă o mare prostie. La fel de înspăimântaţi sunt şi sora lui, Julie, şi fratele, Doug. E o jignire pentru el faptul că s-a ajuns la concluzia că fiii şi fiicele, pe care îi iubeşte la nebunie, nu sunt în siguranţă în prezenţa lui”, a declarat la vremea respectivă o sursă din apropierea actorului.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net