VIDEO Angelina Jolie, apariție surpriză într-o cafenea din orașul Lviv, Ucraina

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Actrița Angelina Jolie i-a surprins pe ucraineni, când și-a făcut apariția la o cafenea din Lviv, orașul din vestul Ucrainei, în cursul zilei de sâmbătă. Vedeta este ambasador al ONU și a venit în regiune pentru a oferi ajutor ucrainenilor.

VIDEO Angelina Jolie, apariție surpriză într-o cafenea din orașul Lviv, Ucraina
VIDEO Angelina Jolie, apariție surpriză într-o cafenea din orașul Lviv, Ucraina

Celebra Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a fost zărită la o cafenea din orașul Lviv, din vestul Ucrainei, în timp ce țara, greu încercată de război, se află sub atacurile constante ale trupelor ruse.

Jolie e cunoscută și pentru activitatea sa caritabilă și este ambasador oficial al Organizației Nașiunilor Unite. Actrița i-a ajutat pe refugiații ucraineni încă din prima zi a de război, iar acum, se pare că Angelina vrea să se implice activ pentru ajutorarea populației rămase în țară.

Citește și Angelina Jolie, imagini emoționante cu copiii refugiați din Ucraina. Actrița i-a vizitat în spital

Lviv este un orășel din vestul Ucrainei, care a fost mai puțin afectat de bombardamente, așa că vedeta a poposit pentru scurt timp la o cafenea din zonă, în timpul vizitei în calitate de ambasador al ONU. Angelina era îmbrăcat lejer, într-un trening de culoare bej, o ținută ce nu are nicio legătura cu strălucirea Hollywood-ului.

Cu toate acestea, ucrainenii din cafenea au recunoscut-o imediat pe celebra actriță. Marea le-a fost mirarea când, în mijlocul unui război în plină desfășurare, au văzut-o pe Angelina Jolie, una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, intrând pe ușa localului.

Una dintre femeile ucrainene, care a asistat la ineditul moment, a filmat-o pe actriță și a postat întreaga întâmplare pe rețelele de socializare. În imagini se poate vedea cum Angelina Jolie zâmbește, interacționează cu fanii și chiar semnează autografe. 

,,Nimic special, ci orașul Lviv. Am fost doar să beau o cafea...este doar Angelina Jolie", a scris Maya Pidhorodetska, femeia a care a filmat-o pe actriță. 

Mai multe vedete și-au arătat sprijinul pentru Ucraina

Mai multe persoane influente din Europa și de peste Ocean și-au exprimat susținerea față de refugiații ucraineni, prin intermediul donațiilor către diferite fundații caritabile. Printre celebritățile care s-au implicat se numără Leonardo di Caprio, Mila Kunis și Ashton Kutcher sau Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds. 

Citește și Leonardo di Caprio postează o imagine din România cu refugiați ucraineni, ca reacție după scandalul donațiilor

Ucraina este de-a dreptul copleșită de războiul declanșat de Vladimir Putin, la data de 24 februarie. Întreaga lume a fost îngrozită de ororile trupelor ruse, iar Vladimir Putin a fost acuzat de crime de război. La acest moment, situația celor rămași în orașele din estul Ucrainei este una critică. În Mariupol a fost declarată catastrofă umanitară, iar azi președintele Volodymr Zleneski a anunțat că regiunea Donbas ar putea avea aceași soartă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net