Sean Penn a mers kilometri pe jos, prin Ucraina. Ce necaz a pățit actorul

#Război Ucraina-Rusia

Sean Penn a mers kilometri pe jos în Ucraina până a ajuns la granița cu Polonia după ce și-a abandonat mașina. A fost obligat să o abandoneze din cauza blocajelor provocate de lungile cozi formate de mașini pline de femei și copii, disperați să fugă de război.

Sean Penn. Foto: GettyImages
Sean Penn. Foto: GettyImages

Actorul Sean Penn (61 de ani) a mers kilometri întregi pe jos în Ucraina până a ajuns la granița cu Polonia după ce și-a abandonat mașina. Starul a fost obligat să meargă pe jos din cauza lungilor cozi formate de femei și copii la graniță pentru a fugi de război. Penn a descris pe Twitter chinurile pe care le-a îndurat, din cauză că a fost obligat să-și abandoneze mașina.

Realizează un documentar

Actorul a mai descris blocajele formate la frontiera dintre Ucraina și Polonia, din cauza nenumăratelor mașini pline cu femei și copii fugiți de acasă decât cu hainele de pe ei. Sean Penn a fost în capitala ucraineană, Kiev, săptămâna trecută pentru a filma un documentar despre escaladarea tensiunii în Ucraina, începând din noiembrie, anul trecut.

S-a întâlnit cu Volodimir Zelenski în ziua atacului asupra Kievului - foto Instagram
S-a întâlnit cu Volodimir Zelenski în ziua atacului asupra Kievului - foto Instagram

A rămas blocat în trafic

Celebrul actor a participat la o conferință de presă în Kiev cu numai câteva ore înainte de declanșarea invaziei ruse în Ucraina. Apoi, Penn a decis să plece din spre Polonia, pentru a fugi de război. Însă, după ce a rămas blocat în trafic, a decis atât el, cât și echipa sa de filmare, să-și continue drumul pe jos. S-a speriat când a văzut miile de locuitori formând cozi de kilometri cu mașinile lor, pentru a fugi din țară, de aceea a renunțat la mașină.

A mers pe jos cu doi colegi

Sean Penn a dezvăluit pe twitter că a mers kilometri întregi pe jos împreună cu doi colegi pentru a reuși să ajungă din Ucraina în Polonia. Starul realizează documentarul pentru VICE Studios. Într-o postare a guvernului ucrainean de pe facebook se arată recunoștința pentru celebrul actor, fiindcă a fost prezent acolo în clipe grele și pentru că este mai curajos decât liderii occidentali. De asemenea, starul a primit mulțumiri pentru că sprijină Ucraina. El s-a întâlnit și cu președintele Volodimir Zelenski, care a făcut o postare Instagram cu întâlnirea lor. Sean Penn a mers kilometri pe jos în Ucraina.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net