Hollywood-ul i-a declarat r─âzboi lui Putin! Ce vedete interna╚Ťionale ap─âr─â Ucraina?

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Starurile de la Hollywood de la Sean Penn , care se afl─â de o s─âpt─âm├ón─â ├«n Kiev, Javier Bardem, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis ╚Öi p├ón─â la Jason Priestley (Brandon Walsh din serialul ÔÇŁBeverly Hills 90210ÔÇŁ) sus╚Ťin Ucraina ╚Öi sunt al─âturi de Volodimir Zelenski.

M─âcel ├«n Ucraina! Conform unui bilan╚Ť estimativ publicat s├ómb─ât─â, dup─â trei zile de conflict, mii de ucraineni au fost r─âni╚Ťi ╚Öi peste 500 au fost uci╚Öi, printre care ╚Öi doi copii. Kievul a fost bombardat cu rachete ╚Öi obuze nimicitoare s├ómb─ât─â, ├«ns─â armata ucrainean─â a rezistat eroic.

image
Arnold Schwarzenegger al─âturi de fra╚Ťii Klitschko care ap─âr─â Kievul - foto Instagram

Cehia, Germania, Marea Britanie, Polonia ╚Öi ╚Ť─ârile baltice au anun╚Ťat c─â trimit muni╚Ťie ╚Öi armament pentru a-i ajuta pe ucrainenii care se confrunt─â cu un inamic net superior din punct de vedere tehnologic.

Starurile interna╚Ťionale s-au implicat activ ├«n criza ucrainean─â ╚Öi ╚Öi-au exprimat public sus╚Ťinerea pentru poporul ucrainean care lupt─â pentru libertate ╚Öi independen╚Ť─â.

Arnold Schwarzenegger, al─âturi de eroii Kievului

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) s-a declarat profund impresionat de curajul ╚Öi eroismul de care dau dovad─â cei doi boxeri de talie mondial─â Vladimir ╚Öi Vitali Klitschko. Actorul care a jucat ├«n ÔÇ×TerminatorÔÇŁ a fost printre primii de la Hollywood care au reac╚Ťionat vehement la auzul ve╚Ötii c─â Vladimir Putin a ordonat atacarea Ucrainei. Vitali Klitschko este primarul Kievului ╚Öi a ├«mbr─âcat haina militar─â ├«nc─â dinaintea ├«nceperii atacului. Cei doi fra╚Ťi au f─âcut apeluri disperate prin intermediul re╚Ťelelor sociale cer├ónd statelor civilizate s─â opreasc─â atacul barbar venit din partea Rusiei. ÔÇŁTrebuie s─â fim uni╚Ťi ╚Öi fermi ├«mpotriva acestei agresiuni, acestui m─âcel rusescÔÇŁ, a scris Schwarzenegger.

sean penn si zelenski jpg
Sean Penn alături de Volodimir Zelenski, în ziua atacului nimicitor - foto Instagram

Sean Penn, al─âturi de eroii din Kiev

Sean Penn, de 61 de ani, doarme ├«n bunc─âre ╚Öi nu renun╚Ť─â la vesta anti-glon╚Ť ╚Öi casca metalic─â oferite de militarii ucraineni. El se afl─â ├«n Kiev ├«nc─â de la ├«nceputul s─âpt─âm├ónii trecute pentru a filma un documentar despre cea mai mare tragedie a acestui ├«nceput de veac. El a f─âcut un interviu cu pre╚Öedintele Volodimir Zelenski ╚Öi tr─âie╚Öte pe viu al─âturi de ucraineni asediul asupra ora╚Öului lor. Penn a dat un interviu pentru ÔÇŁVarietyÔÇŁ s├ómb─ât─â ├«n care a condamnat public invadarea Ucrainei ╚Öi a cerut explica╚Ťii de la Kremlin pentru acest ÔÇŁr─âzboi inutil ╚Öi s├óngerosÔÇŁ.

image
Jamie Lee Curtis impresionat─â de drama profesoarei de 52 de ani din Kiev - foto Instagram

Jamie Lee Curtis, impresionat─â de profesoara de 52 de ani

Jamie Lee Curtis, de 63 de ani, a postat s├ómb─ât─â o fotografie AP cu profesoara de 52 de ani, din Kiev care a fost r─ânit─â la cap ├«n timpul bombardamentelor care au avut loc la finele s─âpt─âm├ónii trecute. Curtis ╚Öi-a exprimat sus╚Ťinerea pentru poporul ucrainean, a condamnat ac╚Ťiunile Kremlinului ╚Öi a cerut ca statele occidentale s─â aib─â o atitudine mai ferm─â ├«mpotriva acestui act barbar. Curtis avertizeaz─â c─â Ucraina este ├«n pragul unei crize umanitare ╚Öi cere poporului american s─â se mobilizeze pentru a-i ajuta pe refugia╚Ťii de r─âzboi ╚Öi pe rudele eroilor care au c─âzut pe front ap─âr├óndu-╚Öi ╚Ťara.

image
Madonna le cere fanilor s─â se roage pentru popoarul ucrainean - foto Instagram

Madonna, alături de Ucraina și Volodimir Zelenski

Madonna, 63 de ani, a reac╚Ťionat prompt ├«nc─â din primele zile care au urmat invad─ârii Ucrainei de c─âtre trupele ruse╚Öti. Ea a postat o fotografie din timpul unui concert sus╚Ťinut ├«n Kiev, pe timp de pace, c├ónd ╚Ťinea steagul ucrainean la piept. Ea a declarat c─â Volodimir Zelenski este un erou ╚Öi cere ca ├«ntreaga planet─â s─â fie al─âturi de el ├«n r─âzboiul pe care ├«l duce ├«mpotriva lui Vladimir Putin. Madonna ├«╚Öi ├«ndeamn─â fanii s─â se roage pentru copiii, femeile ╚Öi persoanele ├«n v├órst─â care cad victime ├«ntr-un conflict absurd ╚Öi f─âr─â logic─â.

Jason Priestley, al─âturi de femeile care ap─âr─â Kievul

image
Jason Priestley impresionat de femeile care ap─âr─â Kievul de invazia ruseasc─â - foto Instagram

Jason Priestley, 52 de ani, care l-a interpretat pe Brandon Walsh ├«n serialul de televiziune ÔÇŁBeverly Hills 90210ÔÇŁ a postat o fotografie ├«n care apar patru femei din Kiev, cu armele ├«n m├ón─â, gata s─â lupte pentru a-╚Öi ap─âra ╚Ťara de invadatori. El a fost profund impresionat ╚Öi le-a cerut politicienilor din ├«ntreaga lume s─â opreasc─â acest m─âcel. Actorul crede c─â civilii trebuie proteja╚Ťi ├«ntotdeauna de nebunia conduc─âtorilor. Actorul spaniol Javier Bardem a protestat ├«nc─â din data de 24 februarie la ambasada Rusiei din Madrid cer├ónd ├«ncetarea r─âzboiului.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook┬á╚Öi Instagram!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg