Hollywood-ul i-a declarat război lui Putin! Ce vedete internaționale apără Ucraina?

#Război Ucraina-Rusia

Starurile de la Hollywood de la Sean Penn , care se află de o săptămână în Kiev, Javier Bardem, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis și până la Jason Priestley (Brandon Walsh din serialul ”Beverly Hills 90210”) susțin Ucraina și sunt alături de Volodimir Zelenski.

Măcel în Ucraina! Conform unui bilanț estimativ publicat sâmbătă, după trei zile de conflict, mii de ucraineni au fost răniți și peste 500 au fost uciși, printre care și doi copii. Kievul a fost bombardat cu rachete și obuze nimicitoare sâmbătă, însă armata ucraineană a rezistat eroic.

Arnold Schwarzenegger alături de frații Klitschko care apără Kievul - foto Instagram
Arnold Schwarzenegger alături de frații Klitschko care apără Kievul - foto Instagram

Cehia, Germania, Marea Britanie, Polonia și țările baltice au anunțat că trimit muniție și armament pentru a-i ajuta pe ucrainenii care se confruntă cu un inamic net superior din punct de vedere tehnologic.

Starurile internaționale s-au implicat activ în criza ucraineană și și-au exprimat public susținerea pentru poporul ucrainean care luptă pentru libertate și independență.

Arnold Schwarzenegger, alături de eroii Kievului

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) s-a declarat profund impresionat de curajul și eroismul de care dau dovadă cei doi boxeri de talie mondială Vladimir și Vitali Klitschko. Actorul care a jucat în „Terminator” a fost printre primii de la Hollywood care au reacționat vehement la auzul veștii că Vladimir Putin a ordonat atacarea Ucrainei. Vitali Klitschko este primarul Kievului și a îmbrăcat haina militară încă dinaintea începerii atacului. Cei doi frați au făcut apeluri disperate prin intermediul rețelelor sociale cerând statelor civilizate să oprească atacul barbar venit din partea Rusiei. ”Trebuie să fim uniți și fermi împotriva acestei agresiuni, acestui măcel rusesc”, a scris Schwarzenegger.

Sean Penn alături de Volodimir Zelenski, în ziua atacului nimicitor - foto Instagram
Sean Penn alături de Volodimir Zelenski, în ziua atacului nimicitor - foto Instagram

Sean Penn, alături de eroii din Kiev

Sean Penn, de 61 de ani, doarme în buncăre și nu renunță la vesta anti-glonț și casca metalică oferite de militarii ucraineni. El se află în Kiev încă de la începutul săptămânii trecute pentru a filma un documentar despre cea mai mare tragedie a acestui început de veac. El a făcut un interviu cu președintele Volodimir Zelenski și trăiește pe viu alături de ucraineni asediul asupra orașului lor. Penn a dat un interviu pentru ”Variety” sâmbătă în care a condamnat public invadarea Ucrainei și a cerut explicații de la Kremlin pentru acest ”război inutil și sângeros”.

Jamie Lee Curtis impresionată de drama profesoarei de 52 de ani din Kiev - foto Instagram
Jamie Lee Curtis impresionată de drama profesoarei de 52 de ani din Kiev - foto Instagram

Jamie Lee Curtis, impresionată de profesoara de 52 de ani

Jamie Lee Curtis, de 63 de ani, a postat sâmbătă o fotografie AP cu profesoara de 52 de ani, din Kiev care a fost rănită la cap în timpul bombardamentelor care au avut loc la finele săptămânii trecute. Curtis și-a exprimat susținerea pentru poporul ucrainean, a condamnat acțiunile Kremlinului și a cerut ca statele occidentale să aibă o atitudine mai fermă împotriva acestui act barbar. Curtis avertizează că Ucraina este în pragul unei crize umanitare și cere poporului american să se mobilizeze pentru a-i ajuta pe refugiații de război și pe rudele eroilor care au căzut pe front apărându-și țara.

Madonna le cere fanilor să se roage pentru popoarul ucrainean - foto Instagram
Madonna le cere fanilor să se roage pentru popoarul ucrainean - foto Instagram

Madonna, alături de Ucraina și Volodimir Zelenski

Madonna, 63 de ani, a reacționat prompt încă din primele zile care au urmat invadării Ucrainei de către trupele rusești. Ea a postat o fotografie din timpul unui concert susținut în Kiev, pe timp de pace, când ținea steagul ucrainean la piept. Ea a declarat că Volodimir Zelenski este un erou și cere ca întreaga planetă să fie alături de el în războiul pe care îl duce împotriva lui Vladimir Putin. Madonna își îndeamnă fanii să se roage pentru copiii, femeile și persoanele în vârstă care cad victime într-un conflict absurd și fără logică.

Jason Priestley, alături de femeile care apără Kievul

Jason Priestley impresionat de femeile care apără Kievul de invazia rusească - foto Instagram
Jason Priestley impresionat de femeile care apără Kievul de invazia rusească - foto Instagram

Jason Priestley, 52 de ani, care l-a interpretat pe Brandon Walsh în serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210” a postat o fotografie în care apar patru femei din Kiev, cu armele în mână, gata să lupte pentru a-și apăra țara de invadatori. El a fost profund impresionat și le-a cerut politicienilor din întreaga lume să oprească acest măcel. Actorul crede că civilii trebuie protejați întotdeauna de nebunia conducătorilor. Actorul spaniol Javier Bardem a protestat încă din data de 24 februarie la ambasada Rusiei din Madrid cerând încetarea războiului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net