Imagini cu Volodimir Zelenski în filme romantice. În 2015 era președintele Ucrainei doar într-un serial

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Volodimir Zelenski (44 de ani), cel de-al șaselea președinte al Ucrainei, fost comediant, actor, scenarist și regizor, este omul momentului în lume și "actorul" principal într-o realitate de coșmar, aceea a războiului țării sale cu Rusia și Vladimir Putin. 

Volodimir Zelenski, în comedia „Slujitorul Poporului” (2016)
Volodimir Zelenski, în comedia „Slujitorul Poporului” (2016)

Viața bate filmul și în cazul președintelui-erou Volodimir Zelenski. În 2015, el a devenit actorul principal al serialului de televiziune "Slujitorul poporului", o satiră unde a jucat rolul unui profesor de istorie (Vasili Goloborodko), care și-a asumat funcția de președinte al Ucrainei. În 2019 avea să devină, în realitate, președintele Ucrainei, reușind să câștige mandatul în fața miliardarului Petro Poroșenko.

Acum, în contextul războiului cu Rusia, trecutul de actor de comedie al lui Volodimir Zelenski este prezentat în antiteză cu eroismul de care acesta a dat dovadă. Ironizat de multe ori pentru viața artistică, Zelenski are, în aceste momente, toate datele unui erou național, care nu și-a abandonat poporul în războiul cu Vladimir Putin. Zelenski a impresionat nu o dată comunitatea internaţională, iar filmulețele din Kiev, unde acesta a rămas pe linia frontului, au stârnit admirație și solidaritate. 

Cele mai cunoscute producții ale lui Volodimir Zelenski

Absolvent de Drept, la Universitatea de Economie din Kiev, Volodimir Zelenski a creat, în 1997, o companie de producție, Kvartal 95 (Cartierul 95), care produce filme, desene animate, spectacole de comedie pentru televiziune. Satira "Servitorul poporului", în care el a jucat rolul președintelui Ucrainei, este produsă tot de Kvartal 95, serialul fiind difuzat timp de 4 ani, din 2015, până în 2019. S-a bucurat de mare succes și i-a sporit notorietatea.

"Nu am fost implicat niciodată în politică, provin dintr-o lume curată, lumea televiziunii şi a filmelor. Oamenii înţeleg că nu fac promisiuni pentru ca apoi să-mi cer scuze. „Ei (susţinătorii, n.r.) se identifică cu mine fiindcă sunt deschis, sufăr, mă enervez. Nu-mi ascund emoţiile în faţa camerelor, nu încerc să par diferit”, susținea Zelenski înainte să fie ales președinte.

Zelenski a fost regizorul și prezentatorul programului umoristic "Vecernii Kvartal", iar în 2006 a câștigat prima ediție a show-ului de dans "Tanți z zirkami" ("Dansuri cu vedete"). Ca actor, Zelenski a apărut în comediile romantice "Love in the Big City" (2008), "Office Romance. Our Time" (2011), "8 First Dates" (2012), dar și în pelicula "Rzhevsky Versus Napoleon" (2012). Înainte să devină președintele Ucrainei, Zelenski a apărut în numeroase show-uri TV de divertisment, în rol de jurat sau de actor. Volodimir Zelensky este căsătorit cu Olena Zelenska, din 2003, și împreună au un fiu, Kiril, și o fiică, Aleksandra.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net