Apelul disperat al lui Volodomir Zelenski: «Cele mai puternice forțe ale lumii privesc de departe»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Pe fondul bombardamentului ce a avut loc astăzi, în Kiev, președintele Volodomir Zelensky a făcut un apel către Occident de a ajuta Ucraina să învingă forțele militare ruse.

volodimir zelenski jpg

"Rusia va trebui să ne vorbească mai devreme sau mai târziu despre cum să pună capăt ostilităţilor şi să oprească această invazie”, a declarat Zelensky.

„Cu cât conversaţia începe mai devreme, cu atât pierderile Rusiei vor fi mai mici”.

Acesta a adăugat că până când atacurile vor înceta, Ucraina își va „ apăra ţara până atunci”.

Informații privind un bombardamentul asupra Kievului, furnizate de Anonymous

Liderul ucrainean a confirmat mai multe lovituri cu rachete astăzi înainte de zori. Zelenski a spus că bombardamentele au început, vineri, la ora 4:00. 

Anterior, un anunțul al Departamentului de Securitate, dar și gruparea de hackeri Anonymous au făcut publice informații privind un posibil bombardament asupra Kievului la ora 3:00. 

Informația a fost furnizată prin intermediul rețelelor sociale la ora 00:000, capitala orașului fiind urmărită chiar și de către Occident, prin intermediul camerelor Live de pe internet.

Zelensky a subliniat că atacurile Rusiei au vizat atât ţinte militare, cât şi civile. Rusia a declarat anterior că nu ţinteşte lovituri asupra civililor.

Totuși, în spațiul virtual, mai multe atacuri directe asupra civililor au fost raportate prin intermediul videoclipurilor, reprezentând încălcări directe ale Convenției de la Geneva.

Zelenski a făcut încă o cerere aliaţilor din Occident să ajute Ucraina şi să oprească atacul brutal al Federației Ruse.

"În această dimineaţă ne apărăm singuri statul nostru. Ca şi ieri, cele mai puternice forţe ale lumii privesc de departe", a spus preşedintele uicrainean în discursul său adresat naţiunii în această dimineaţă, potrivit Adevărul.ro

"A fost Rusia convinsă de sancţiunile de ieri? Auzim pe cerul nostru şi pe pământul nostru că nu a fost suficient."

Ieri, 24 februarie, Federația Rusă a lansat o invazie asupra Ucrainei, sub pretextul apărării cetățenilor ruși din regiunile separatiste și de a "de-nazifica" țara. 

Citește și Război în Ucraina. Explozii în Kiev. 137 de morți și peste 300 de răniți

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg