Povestea de dragoste dintre președintele Ucrainei și soția sa. Cum s-au cunoscut cei doi?

Președintele Ucrainei are toată atenția lumii îndreptată către el din cauza războiului ce a început. Volodimir Zelenski trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale politice, aceea de a rezista în fața Rusiei.

presed jpg

Președintele Ucrainei, însă, nu este singur în fața acestui mare obstacol, ci sprijinit de frumoasa sa soție, pe care o cunoaște de pe vremea de când era elev, conform clickpentrufemei.ro.

Povestea celor doi

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko a început după absolvirea școlii, însă cei doi s-au cunoscut încă de pe băncile școlii. Elena mereu l-a sprijint pe soțul său în carieră, ba chiar a fost un pilon important în atingerea scopului de a ajunge președintele Ucrainei.

image

Volodimir Zelenski este un fost actor, producător, prezentator TV, ce și-a exprimat dorința de a avea cea mai înaltă funcție în stat. Deși nu avea experineță politică, popularitatea sa a crescut simțitor când și-a anunțat candidatura în 2019.

Trecutul său curat, fără scandaluri, a atras atenția publicului ce l-a plăcut imediat. Tânărul, actual președinte, a fost o mereu persoană discretă cu viața privată, dar a ținut mereu să precizeze că este fercit în căsnicia sa și nu și-ar dori altceva.

Relația dintre președintele Ucrainei și soția sa

Cei doi s-au întalnit pe când Volodimir avea doar 17 ani, iar totul a început de la dorința acestuia de a merge cu cineva la cinematograf. Volodimir Zelenski și Elena Kiyashko s-au întâlnit accidental după absolvirea școlii, astfel formând o relație. Iubirea lor s-a intensificat rapid, Zelenski propunându-i frumoasei Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu.

pree jpg

Îndrăgostiții s-au căsătorit după 8 ani, deoarece Volodimir nu se simţea pregătit pentru însurătoare şi nici nu-şi dorea să devină tată prea curând. Acesta și-a dorit să se concentreze pe carieră, lucru acceptat de soția sa, ce l-a sprijint de fiecare dată în toate deciziile pe care le-a luat.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net