Volodimir Zelenski, mesaj dintr-un buncăr: «Eu sunt ținta numărul 1. Familia mea, numărul 2»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Astăzi, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a ținut un discurs în care își arăta susținerea față de poporul ucrainean și neînfricarea de care dă dovadă.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Acesta a apărut în cadrul unei conferințe de presă televizate și disponibilă on-line și a discutat despre situația actuală din războiul ruso-ucrainean. În urma declarațiilor acestuia, se pare că președintele are surse interne care-i transmit că mai mulți spioni și sabotori s-au infiltrat în armată.

Volodimir Zelenski și familia sa, țintele principale ale inamicului

De asemenea, acesta a tras atenția asupra faptului că inamicul l-a luat în vedere pe acesta și pe familia lui, fiind țintele principale ale Federației Ruse. Printre altele, Zelenski a subliniat că familia sa nu este formată din trădători, aceasta rămânând pe teritoriul ucrainean.

“Familia mea nu este formată din trădători, ci din cetăţeni ai Ucrainei. Conform informaţiilor mele, inamicul m-a marcat ca fiind ţinta principală. Familia mea este ţinta numărul 2. Vor să distrugă ţara din punct de vedere politic, distrugându-i conducătorul. Am rămas în Kiev, familia mea este, de asemenea, tot în Ucraina, copiii mei au rămas aici”

De altfel, Zelenski a atras iar în discuție subiectul aderării Ucrainei la NATO, în contextul în care armată rusă să pregătește să încercuiască Kievul. Președintele a transmis că a întrebat 27 de state membre ale NATO privind aderarea țării la Alianța Nord-Atlantică, dar niciuna nu i-a dat un răspuns exact. 

“Am fost lăsaţi singuri să ne apărăm. Cine este pregătit să lupte alături de noi? Nu văd pe nimeni”, a declarat președintele ucrainean.

Ieri, 24 februarie, Vladimir Putin a declarat război Ucrainei, lansând o invazie la scară largă, fiind primul eveniment de această amploare din Europa, din ultimii 70 de ani. Mulți dintre aceștia, printre care și Guvernul de la Kiev, l-au comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler și măsurile pe care acesta le-a luat.

Citește și Război în Ucraina. Explozii în Kiev. 137 de morți și peste 300 de răniți

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net