Detaliul de la invazia Ucrainei care arat─â adev─âratele inten╚Ťii ale lui Putin. Imaginile s-au viralizat

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Vineri diminea╚Ť─â, tancurile ruse╚Öti au p─âtruns ├«n regiunea capitalei Kiev, confirm├ónd cele mai pesimiste scenarii ale autorit─â╚Ťilor ucrainene, care se temeau c─â r─âzboiul se va purta cur├ónd la un alt nivel, mult mai s├óngeros.

image

Un tanc rusesc cu steagul URSS a fost filmat ├«n Ucraina, iar imaginile au devenit virale ├«n diminea╚Ťa zilei de vineri. imaginea este cu at├ót mai gr─âitoare, cu c├ót ├«n discursul care a ├«nso╚Ťit recunoa╚Öterea regiunilor independente Lugansk ╚Öi Done╚Ťk, Vladimir Putin a vorbit mult despre URSS.

╚śi ├«n discursul care a marcat ├«nceputul r─âzboiului din Ucraina, Putin a f─âcut referire la gloria armatei URSS.

ÔÇŁDin punct de vedere militar, Rusia modern─â, chiar dup─â destr─âmarea URSS este una dintre cele mai mari puteri militareÔÇŁ, a spus Putin ├«n discursul televizat.

Preten╚Ťiile istorice al Kremlinului asupra Ucrainei, care a fost dintotdeauna considerat─â parte integrant─â a Rusiei, stau la baza invaziei de acum.

ÔÇŁO mare parte din Ucraina a fost creat─â de Rusia. A fost f─âcut─â din p─âr╚Ťi date de Lenin de la RusiaÔÇŁ, a transmis Putin ├«n discursul prn care recuno╚Ötea independen╚Ťa regiunilor Lugansk ╚Öi Done╚Ťk.

Russian tank flying soviet flag on its way to Kyiv#Ukraine#Russian #Kyiv pic.twitter.com/i7VGu2olN7

ÔÇö Lachie (@lachie_1234) February 25, 2022

Tancurile rusești au intrat vineri în regiunea Kiev

For╚Ťele ruse au intrat vineri diminea╚Ť─â ├«n districtul Obolon, aflat la 10 km de Kiev. Informa╚Ťia a fost confirmat─â de BBC, care a citat oficiali ucraineni.

Autorit─â╚Ťile militare i-au ├«ncurajat pe localnici s─â fac─â cocktailuri Molotov pentru a riposta, sf─âtuind totodat─â pe al╚Ťii s─â caute ad─âpost.

Cronologia tensiunilor dintre Rusia și Ucraina

16 iulie 1990. S-a consemnat declara╚Ťia de idenpenden╚Ť─â a Ucrainei fa╚Ť─â de URSS.

27 februarie 2014. Solda╚Ťi ÔÇŁnemarca╚ŤiÔÇŁ, f─âr─â ├«nsemnele vreunui stat, au ocupat cl─âdirile unor institu╚Ťii din Crimeea, care atunci avea statutul de republic─â autonom─â ├«n cadrul Ucrainei, locuitorii acesteia fiind majoritari ru╚Öi. ├Än urma unui referendum, a fost declarat─â independen╚Ťa Crimeei fa╚Ť─â de Ucraina. Rusia a recunoscut imediat idependen╚Ťa regiunii, apoi a anexat-o.

11 mai 2014. Regiunile Lugansk ╚Öi Done╚Ťk, din estul Ucrainei, ├«╚Öi proclam─â independen╚Ťa ├«n urma unui referendum.

21 februarie 2022. Putin semneaz─â decretul prin care recunoa╚Öte independen╚Ťa Done╚Ťk ╚Öi Lugansk. Putin cere Ucrainei ÔÇ×s─â ├«nceteze r─âzboiulÔÇŁ ├«n regiunile separatiste, amenin╚Ť├ónd cu ÔÇ×consecin╚Ťe majoreÔÇŁ.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,Facebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg