Video cu gr─ânicerii ucraineni de pe Insula ╚śerpilor. Ultimele lor cuvinte au fost scrise cu s├ónge ├«n istorie...

#R─âzboi Ucraina-Rusia

├Än cea mai neagr─â zi din istoria Europei, c├ónd a avut loc atacul armatei ruse╚Öti asupra Ucrainei, 13 gr─âniceri au c─âzut la datorie, cu eroism. Iat─â povestea tragic─â, dar eroic─â a micu╚Ťului grup de solda╚Ťi r─âpu╚Öi de navele ruse╚Öti ├«n Insula ╚śerpilor.

image
Navele de lupt─â ruse╚Öti au atacat joi, 24 februarie Insula ╚śerpilor - foto EPA-EFE

To╚Ťi cei 13 gr─âniceri care se aflau joi, 24 februarie 2022, pe insula ╚śerpilor au murit ├«n bombardamentul nimicitor dezv─âluit asupra lor de navele ruse╚Öti care i-au atacat. Soma╚Ťi s─â se predea, gr─ânicerii au refuzat ╚Öi, de╚Öi ╚Ötiau c─â nu au nici m─âcar o ╚Öans─â ├«n fa╚Ťa rachetelor ╚Öi gloan╚Ťelor ruse╚Öti, i-au ├«nfruntat pe atacatori. Ultimele cuvinte ale unuia dintre eroi au fost ÔÇŁDuce╚Ťi-v─â naibii cu to╚Ťii!ÔÇŁ... Exploziile care au urmat le-au curmat violent destinele...

last words for some incredibly brave ukrainians pic.twitter.com/cRYCzGRQtB

ÔÇö ian bremmer (@ianbremmer) February 25, 2022

Clipe de co╚Ömar pe Insula ╚śerpilor

Cei 13 solda╚Ťi ucraineni se aflau la datorie, la 24 februarie, p─âzind Insula ╚śerpilor, aflat─â ├«n apropiere de Odesa ╚Öi la doar c├ó╚Ťiva kilometri de Sulina, Rom├ónia. ╚śtiau c─â ru╚Öii au atacat ╚Ťara ╚Öi sim╚Ťeau c─â moartea plute╚Öte ├«n aer. Conform unei ├«nregistr─âri radiofonice publicate pe re╚Ťelele sociale de administra╚Ťia de la Kiev, gr─ânicerii au fost soma╚Ťi de un vas de lupt─â rusesc: ÔÇŁAcesta este un vas de lupt─â rusesc. V─â suger─âm s─â l─âsa╚Ťi armele ╚Öi s─â v─â preda╚Ťi pentru a evita v─ârsarea de s├ónge ╚Öi victimele inutile. Altminteri ve╚Ťi fi bombarda╚ŤiÔÇŁ.

De╚Öi nu aveau unde s─â se ascund─â de bombe pe petecul de p─âm├ónt ├«nconjurat de ape, trupele ucrainene i-au ├«nfruntat curajos: ┬áÔÇŁDuce╚Ťi-v─â naibii cu to╚Ťii!ÔÇŁ. La scurt timp au c─âzut bombele peste ei ╚Öi Insula ╚śerpilor, care are o suprafa╚Ť─â de doar 17 hectare, a fost cuprins─â de o lini╚Öte de moarte.

image
Cei 13 gr─âniceri d epe Insula ╚śerpilor au pierit ├«n bombardament

Președintele Zelenski i-a declarat eroi pe grăniceri

Vestea c─â Insula ╚śerpilor a fost cucerit─â de ru╚Öi ╚Öi to╚Ťi gr─ânicerii m─âcel─âri╚Ťi a ajuns joi seara ╚Öi la Kiev. Pre╚Öedintele Volodimir Zelenski a confirmat: ÔÇŁto╚Ťi poli╚Ťi╚Ötii de frontier─â ucraineni au murit eroic, dar nu au cedat. Lor li se va acorda titlul de Erou al Ucrainei post mortemÔÇŁ, a spus emo╚Ťionat Zelenski, citat de adev─ârul.ro. Insula ╚śerpilor se afl─â la 50 de kilometri de Sulina ╚Öi se afl─â la limita Zinei Economice a Rom├óniei. Familiile eroilor au primit vestea ca un tr─âsnet ╚Öi copiii lor au ├«n╚Ťeles c─â ta╚Ťii lor nu se vor mai ├«ntoarce niciodat─â de la serviciu. Pentru ei copil─âria a luat sf├ór╚Öit ╚Öi tot ce le mai r─âm├ón sunt visele ├«n care ta╚Ťii lor le povesteau lucruri frumoase care li se vor ├«nt├ómpla c├ónd vor cre╚Öte mari...

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook┬á╚Öi Instagram!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg