Sean Penn prins în războiul din Kiev. Ce căuta în Ucraina starul de la Hollywood?

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, este unul dintre cei mai implicați politic actori de la Hollywood. După ce în trecut a făcut un interviu cu celebrul mafiot sud-american El Chapo și în 2010 a fost în Haiti după cutremurul devastator, Penn pare să fi făcut o pasiune pentru zonele și situațiile periculoase.

Sean Penn, unul dintre cei mai implicați politic actori d ela Hollywood - captură Instagram
Sean Penn, unul dintre cei mai implicați politic actori d ela Hollywood - captură Instagram

Sean Penn a trăit pe viu bombardamentul

Actorul din filmul ”Dead Man Walking”, Sean Penn se află în Ucraina pentru a filma un documentar despre invadarea acestei țări de către trupele rusești. Joi, 24 februarie, la primele ore ale zilei el cobora din hotelul unde se cazase și s-a dus direct la conferința de presă susținută de președintele Volodimir Zelenski. Penn a explicat pentru ”New York Post” și pentru CNN că urmărește situația din Ucraina din decembrie 2021 și nu este prima oară când asistă la bombardamente și escaladarea situației.

S-a întâlnit cu Volodimir Zelenski în ziua atacului asupra Kievului - foto Instagram
S-a întâlnit cu Volodimir Zelenski în ziua atacului asupra Kievului - foto Instagram

Actorul de 61 de ani, incognito în biroul președintelui Zelenski

Sean Penn a discutat cu președintele Volodimir Zelenski despre gravitatea situației și a aflat d ela vicepremierul Ucrainei că aproximativ 100.000 de kieveni civili sunt gata să lupte alături de armata ucraineană și să își apere casele, după ce și-au trimis soțiile și copiii în pribegie, departe de linia frontului. ”Sean Penn arată mai mult curaj decât mulți occidentali, în special politicienii din Vestul Europei. Cu cât în Ucraina sunt mai mulți oameni ca el, adevărați prieteni ai acestei țări, cu atât simțim că avem mai multă putere să luptăm pentru libertatea noastră și să învingem trupele speciale rusești”, a declarat într-un comunicat ambasada Ucrainei la Washington.

Sean Penn a vizitat Donețk și Donbas

După ce a văzut că publicațiile de la Kremlin invocau un măcel al populației din regiunea Donbas, Penn a fost personal în zonele de conflict din Donețk și Lugansk. El a ajuns acolo pentru prima oară încă din luna noiembrie 2021 și a discutat cu localnicii și soldații ucraineni, informează VICE, pentru care Penn filmează documentarul. Actorul laureat cu două premii Oscar are o avere de peste 70 de milioane $ și investește mare parte din banii câștigați la Hollywood pentru astfel de misiuni imposibile.

Javier Bardem a luat atitudine împotriva invadării Ucrainei - foto Instagram
Javier Bardem a luat atitudine împotriva invadării Ucrainei - foto Instagram

Javier Bardem a protestat în fața ambasadei ruse

Un alt actor de Oscar a luat atitudine împotriva atacului Rusiei. Javier Bardem, în vârstă de 51 de ani, a protestat alături de alte sute de spanioli în fața ambasadei Rusiei din Madrid. Întrebat de reporteri de ce face acest lucru, el a explicat că este ”tată și nu poate concepe un asemenea act de agresiune care pune în pericol milioane de civili”. Bardem s-a arătat indignat de decizia Kremlinului de a ataca o țară independentă și suverană și crede că acest lucru este de neconceput în secolul XXI.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
conducta dragotesti mp4 thumbnail png
image
image
image
image
image
image
pensie jpg
bebelus botulism jpg
sofer pexels jpg
statuia libertatii
aquapark ardeal jpg
florin dansatorul din londra jpg
vreme plaja vara pixabay jpg
strandul cu iod baile govora jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net