Sean Penn prins în războiul din Kiev. Ce căuta în Ucraina starul de la Hollywood?

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Sean Penn, ├«n v├órst─â de 61 de ani, este unul dintre cei mai implica╚Ťi politic actori de la Hollywood. Dup─â ce ├«n trecut a f─âcut un interviu cu celebrul mafiot sud-american El Chapo ╚Öi ├«n 2010 a fost ├«n Haiti dup─â cutremurul devastator, Penn pare s─â fi f─âcut o pasiune pentru zonele ╚Öi situa╚Ťiile periculoase.

image
Sean Penn, unul dintre cei mai implica╚Ťi politic actori d ela Hollywood - captur─â Instagram

Sean Penn a tr─âit pe viu bombardamentul

Actorul din filmul ÔÇŁDead Man WalkingÔÇŁ, Sean Penn se afl─â ├«n Ucraina pentru a filma un documentar despre invadarea acestei ╚Ť─âri de c─âtre trupele ruse╚Öti. Joi, 24 februarie, la primele ore ale zilei el cobora din hotelul unde se cazase ╚Öi s-a dus direct la conferin╚Ťa de pres─â sus╚Ťinut─â de pre╚Öedintele Volodimir Zelenski. Penn a explicat pentru ÔÇŁNew York PostÔÇŁ ╚Öi pentru CNN c─â urm─âre╚Öte situa╚Ťia din Ucraina din decembrie 2021 ╚Öi nu este prima oar─â c├ónd asist─â la bombardamente ╚Öi escaladarea situa╚Ťiei.

image
S-a întâlnit cu Volodimir Zelenski în ziua atacului asupra Kievului - foto Instagram

Actorul de 61 de ani, incognito în biroul președintelui Zelenski

Sean Penn a discutat cu pre╚Öedintele Volodimir Zelenski despre gravitatea situa╚Ťiei ╚Öi a aflat d ela vicepremierul Ucrainei c─â aproximativ 100.000 de kieveni civili sunt gata s─â lupte al─âturi de armata ucrainean─â ╚Öi s─â ├«╚Öi apere casele, dup─â ce ╚Öi-au trimis so╚Ťiile ╚Öi copiii ├«n pribegie, departe de linia frontului. ÔÇŁSean Penn arat─â mai mult curaj dec├ót mul╚Ťi occidentali, ├«n special politicienii din Vestul Europei. Cu c├ót ├«n Ucraina sunt mai mul╚Ťi oameni ca el, adev─âra╚Ťi prieteni ai acestei ╚Ť─âri, cu at├ót sim╚Ťim c─â avem mai mult─â putere s─â lupt─âm pentru libertatea noastr─â ╚Öi s─â ├«nvingem trupele speciale ruse╚ÖtiÔÇŁ, a declarat ├«ntr-un comunicat ambasada Ucrainei la Washington.

Sean Penn a vizitat Done╚Ťk ╚Öi Donbas

Dup─â ce a v─âzut c─â publica╚Ťiile de la Kremlin invocau un m─âcel al popula╚Ťiei din regiunea Donbas, Penn a fost personal ├«n zonele de conflict din Done╚Ťk ╚Öi Lugansk. El a ajuns acolo pentru prima oar─â ├«nc─â din luna noiembrie 2021 ╚Öi a discutat cu localnicii ╚Öi solda╚Ťii ucraineni, informeaz─â VICE, pentru care Penn filmeaz─â documentarul. Actorul laureat cu dou─â premii Oscar are o avere de peste 70 de milioane $ ╚Öi investe╚Öte mare parte din banii c├ó╚Ötiga╚Ťi la Hollywood pentru astfel de misiuni imposibile.

image
Javier Bardem a luat atitudine împotriva invadării Ucrainei - foto Instagram

Javier Bardem a protestat ├«n fa╚Ťa ambasadei ruse

Un alt actor de Oscar a luat atitudine ├«mpotriva atacului Rusiei. Javier Bardem, ├«n v├órst─â de 51 de ani, a protestat al─âturi de alte sute de spanioli ├«n fa╚Ťa ambasadei Rusiei din Madrid. ├Äntrebat de reporteri de ce face acest lucru, el a explicat c─â este ÔÇŁtat─â ╚Öi nu poate concepe un asemenea act de agresiune care pune ├«n pericol milioane de civiliÔÇŁ. Bardem s-a ar─âtat indignat de decizia Kremlinului de a ataca o ╚Ťar─â independent─â ╚Öi suveran─â ╚Öi crede c─â acest lucru este de neconceput ├«n secolul XXI.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook┬á╚Öi Instagram!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
image png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg