Fetele bune de la Hollywood, cuplate cu băieţi răi

6 ianuarie 2022

O nouă modă! ”Fetele bune” de la Hollywood, frumoase şi bogate, nu mai sunt interesate de ”băieţi buni”, frumoşi şi eleganţi. Ele s-au cuplat cu băieţi mai tineri, tatuaţi.

image
Kim Kardashian, 41 de ani, se iubeşte cu Pete Davidson, de 28 de ani. Foto: Profimedia

Bărbaţii chipeşi şi faimoşi pentru seriozitatea lor nu mai au farmec şi căutare. Divele de la Hollywood preferă parteneri rebeli, rockeri, tineri plini de tatuaje şi şocanţi. Chiar dacă nu sunt prea frumoşi şi adesea sunt mult mai săraci decât ele!

Kim Kardashian (41 de ani) a şocat pe toată lumea când s-a cuplat anul trecut cu comediantul Pete Davidson, un tânăr de numai 28 de ani, cu mâinile pline de tautaje, după ce a dat divorţ de rapperul Kanye West (44 de ani). Vedeta americană Kim nu mai concepe să se împace cu Kanye, care îi era soţ din 2014, împreună cu care are 4 copii: North, de 8 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, şi Psalm, de 2 ani. Kim Kardashian are averea de 1,5 miliarde de dolari, iar Pete are 8 milioane de dolari.

image
Megan Fox e nedespărţită de Machine Gun Kelly, de 31 de ani, din 2020. Foto: Profimedia

Actriţa Megan Fox (35 de ani) s-a cuplat cu rapperul Machine Gun Kelly (31 de ani) în mai 2020. L-a părăsit pe soţul său, actorul Brian Austin Green (48 de ani), cunoscut pentru rolul din serialul “Beverly Hills 90210”, pentru cântăreţul mai tânăr plin de tatuaje. A renunţat şi la cei trei copii pe care îi are cu Green, pentru iubit. Copiii, Bodhi, de 7 ani, Journey, de 5 ani, şi Noah, de 8 ani, au rămas la soţ. Megan Fox are 8 milioane de dolari, Machine Gun Kelly are 10 milioane de dolari.

image
Cameron Diaz, de 49 de ani, s-a măritat cu Benji Madden, în 2015. Foto: Profimedia

Actriţa Cameron Diaz (49 de ani) s-a cuplat în 2014 cu rockerul Benji Madden, de 42 de ani, pe care l-a cunoscut prin intermediul cumnatei lui, Nicole Richie. Ea a fost cuplată cu Justin Timberlake (40 de ani), însă nu a vrut să rămână cu el. L-a preferat pe Madden, plin de tatuaje, cu care s-a măritat în 2015. În decembrie 2019, ei au devenit părinţii unei fetiţe, numită Raddix, iar Cameron s-a pensionat. Diaz are 140 de miloane de dolari, Benji are 40 milioane de dolari.

image
Olivia Wilde trăiește cu Harry Styles de doi ani. Foto: Profimedia

Actriţa Olivia Wilde (37 de ani) s-a cuplat cu cântăreţul mult mai tânăr, Harry Styles, în vârstă de numai 27 de ani, după ce s-au cunoscut în mai 2020. L-a părăsit pe logodnicul său, Jason Sudeikis (46 de ani) pentru iubitul tinerel tatuat. Asta, deşi are doi copii împreună cu Sudeikis, Otis, de 7 ani, şi Daisy, de 5 ani. Din ianuarie 2021, Olivia şi-a oficializat relaţia cu Harry Styles şi îl susţine la toate concertele. Olivia are o avere de 20 de milioane de dolari, Harry are 80 de milioane de dolari.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg