Aşa arată doi dintre «Îngerii lui Charlie», după 21 de ani. Cameron Diaz și Drew Barrymore, prietene pe viață

image
”Îngerii lui Charlie” (2000 şi 2003) le-a adus în prim plan pe bombele sexy Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Lucy Liu Fotografii: Instagram/Cinemagia

Parcă timpul a stat în loc pentru ele! Drew Barrymore, 46 de ani şi Cameron Diaz, 49 de ani, s-au reîntâlnit după 21 de ani de la lansarea filmului ”Charlie’s Angels” (2000). Cele două actriţe au făcut spectacol în timpul emisiunii produse de Drew Barrymore şi difuzate pe Internet.

Drew Barrymore, 46 de ani şi Cameron Diaz, 49 de ani, şi-au amintit de vremurile în care jucau în filmul care le-a consacrat şi au punctat că între timp au devenit cele mai bune prietene. Mai mult decât atât, Drew Barrymore a numit-o pe Cameron ”Bestie”, iar Cameron i-a spus lui Drew ”Mătuşica Ca-ca”. Ambele actriţe s-au amuzat copios că s-au transformat în mămici dedicate, după ce au fost bombe sexy atâta timp în cadrul emisiunii ”Drew Barrymore Show”. Cameron care s-a pensionat de mai bine de patru ani s-a amuzat că prietena ei ”încă îşi mai pierde vremea cu o carieră în showbiz şi ratează partea frumoasă a vieţii”.

image
Cameron Diaz şi Drew Barrymore şi-au amintit amuzate de clipele petrecute la filmările de acum 21 de ani

Cele două actriţe au jucat în seria de filme ”Îngerii lui Charlie” din 2000 şi 2003, alături de Lucy Liu. În timpul emisiunii ele au râs pe seama faptului că lumea le crede ”tunate”, iar ele nu numai că nu au apelat niciodată la bisturiu, dar uneori uită să se şi machieze. Diaz a recunoscut că în 2014, înainte de emisiunea ”Entertainment Tonight” a apelat la injecţiile cu Botox şi când s-a trezit cu faţa paralizată a jurat că nu va mai apela în viaţa ei la tratamente de înfrumuseţare. Drew Barrymore care s-a luptat în ultimii ani cu kilogramele în plus, a strâns o avere de 125 de milioane de dolari şi creşte singură doi copii, pe Olivia, 8 ani şi pe Frankie de 7 ani. A fost măritată cu Jeremy Thomas, între 1994-1995, cu Tom Green (2001-2002) şi cu Will Kopelman (2012-2016) şi a jurat că nu se va mai mărita niciodată. Cameron Diaz are o avere de 140 de milioane de dolari şi e măritată cu artistul Benji Madden din 2015. Au împreună un copil, pe Raddix şi fac tot posibilul să evite viaţa tumultoasă din cetatea filmului după ce Cameron a decis să se retragă din carieră. Cameron şi-a dedicat întreaga atenţie familiei şi proiectelor personale. De exemplu a investit bani într-o podgorie.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg