Bărbaţii de nota 10 de la Hollywood. Sunt celebri și au lumea la picioare

colinprofimeffdia 0618212040 copy jpeg
Colin Farrell, 45 de ani, are un corp perfectFotografii. Profimedia/Instagram

Sunt celebri, plini de bani ┼či au toat─â lumea la picioare! ├Äns─â ce ├«i face s─â fie b─ârba┼úi de nota 10 ┼úine mai mult de via┼úa lor personal─â ┼či de felul lor de a fi. Colin Farrell (45 de ani), Alec Baldwin (63 de ani) ┼či Ewan McGregor (50 de ani) sunt aprecia┼úi at├ót de b─ârba┼úi, c├ót ┼či de femei.

  • Musculosul. Colin Farrell e ├«n topul celor mai ar─âto┼či actori de la Hollywood. Actorul care a ├«mplinit 45 de ani luna trecut─â a fost surprins de paparazzi f─âc├ónd jogging la bustul gol, ├«ntr-un parc din Los Angeles. Farrell a surprins pl─âcut pentru c─â ┼či-a men┼úinut forma fizic─â pe ├«ntreaga durat─â a pandemiei, c├ónd toate s─âlile de fitness din LA au fost ├«nchise. El are o avere de 80 milioane $, nu a fost ├«nsurat niciodat─â, dar are doi copii, pe James Padraig, 17 ani, din rela┼úia cu Kim Bordenave, ┼či pe Henry, 11 ani, din rela┼úia cu Alicja Bachleda-Curus.  

profimediajjj 0466815290 1 copy jpeg
Ewan McGregor, 50 de ani, un b─ârbat de cas─â des─âv├ór┼čit ├«┼či scoate fiica (pe Anouk) la plimbare
  • B─ârbatul de cas─â. Ewan McGregor a devenit t─âtic de b─âiat la 50 de ani. Actorul a postat ieri o fotografie cu t├ón─âra lui partener─â Mary Winstead (36 de ani) care ┼úine la piept un bebelu┼č abia n─âscut. Ei sunt cupla┼úi din 2017. Ewan are cinci copii, iar fiicele mai mari, Clara (25 de ani) ┼či Esther (19 ani), i-au felicitat pe tinerii p─ârin┼úi ai micu┼úului Laurie. Ewan e cel mai ÔÇŁde cas─â b─ârbat de la HollywoodÔÇŁ, fiind un exemplu ├«n acest sens. El a fost ├«nsurat 22 de ani cu Eve Mavrakis, de care s-a ├«ndr─âgostit ├«n 1995 ┼či care i le-a d─âruit pe Clara ┼či Esther, dar ┼či pe Jamyan (20 de ani) ┼či pe Anouk (10 ani).

image
Iubita lui Ewan McGregor a n─âscut recent un b─âie╚Ťel
  • Tat─âl perfect. Alec Baldwin este la 63 de ani un tat─â multilateral dezvoltat. Recent, actorul a postat o fotografie ├«n care apare preg─âtit s─â cure┼úe piscina de la vila lui din Hamptons, New York, pentru cei mici. C├ónd ai ┼čase copii ├«n cas─â, adic─â pe Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3 ani, Eduardo, de 6 luni, ┼či un bebe de nici dou─â luni, via┼úa este extrem de complicat─â.

image
Alec Baldwin, 63 de ani, este tat─âl perfect ┼či acum cur─â┼ú─â ┼či piscina pentru cei mici

Starul cu averea de 60 milioane $ a recunoscut c─â e topit dup─â Carmen, de┼či mai are o fiic─â din alt─â c─âsnicie, pe Ireland, de 25 de ani, din c─âsnicia cu Kim Basinger (68 de ani), care a durat ├«ntre 1993 ┼či 2002. Cu Hilaria este ├«nsurat din 2012.

interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan