Liderul interlop Lucian Boncu, prins în Italia! Bărbatul ar fi comandat asasinarea unui jurnalist din Timișoara

Ultima actualizare:

    Liderul interlop Lucian Boncu a fost trimis în judecatăFoto: pressalert.ro/adevarul.ro
Liderul interlop Lucian Boncu a fost trimis în judecatăFoto: pressalert.ro/adevarul.ro

Poliţia Română a anunţat că bărbatul care ar fi comandat asasinarea unui jurnalist din Timişoara a fost prins în Italia. Lucian Boncu era dat în urmărire intenaţională, iar vineri a fost trimis în judecată în lipsă.

”În urma unei operaţiuni ENFAST declanşate de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, în colaborare cu echipele FAST SERBIA, FAST CROAŢIA şi FAST SLOVENIA,  a fost depistat şi reţinut, în localitatea Latina din Italia, un bărbat, de 43 de ani, urmărit naţional şi internaţional, la solicitarea autorităţilor române. Acesta se sustrăgea punerii în executare a unui mandat de arestare preventivă emis împotriva sa, pentru comiterea infracţiunilor de încercare de a determina săvârşirea unei infracţiuni de omor, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a transmis, miercuri (2 iunie), Poliţia Română, potrivit news.ro.

Lucian Boncu voia răzbunare pentru articolele scrise la adresa sa

La data de 10 septembrie 2019, bărbatul ar fi încercat să determine alte persoane să asasineze, prin împuşcare, un jurnalist din Timişoara. Este vorba despre Dragoş Boţa, jurnalist la o publicaţie online. Interlopul voia să se răzbune pentru articolele compromiţătoare scrise de reprezentantul mass-media la adresa sa.

”De asemenea, ar fi predat unei persoane, în vederea folosirii în agresiune, o armă de foc, în stare de funcţionare şi ar fi promis că, în cazul aducerii la îndeplinire a solicitării sale, i-ar fi recompensat financiar pe agresori şi le-ar fi făcut cadou arma. Bărbatul a fost reţinut, fiind declanşată procedura de predare în favoarea autorităţilor române”, au mai transmis poliţiştii.

Activităţile investigative au fost efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Liderul interlop Lucian Boncu a fost trimis în judecată, vineri, în lipsă, de procurorii DIICOT Timişoara pentru încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni de omor şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Bărbatul ar fi încercat să îl asasineze pe jurnalistul timişorean Dragoş Boţa, care a scris mai multe articole despre activitatea lui Boncu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net