Liviu Vârciu, planuri mari de viitor. Cu ce proiecte speră să dea lovitura

Ultima actualizare:

Actor, vedetă de televiziune, cântăreț, tată și partener ideal, Liviu Vârciu pare că le face pe toate destul de bine. Este pus pe fapte mari, are planuri mărețe de viitor, pe care le-a împărtășit cu noi, joi seară, la petrecerea „Ani de liceu”, organizată de Unica.ro, ocazie cu care a urcat, din nou, pe scenă, împreună cu colegul său din trupa L.A.

Liviu Vârciu FOTO Instagram

Cum știm că are multe proiecte și tocmai s-a întors dintr-o vacanță binemeritată, am stat de vorbă cu Liviu Vârciu (42 de ani), în culisele evenimentului, și am aflat lucruri interesante, atât despre cariera muzicală, cât și despre noul sau film la care lucrează de zor. De asemenea, ne-a vorbit și despre vacanța pe care a avut-o cu familia, în Antalya. Dar, să le luăm pe rând, căci am vrut să știm în ce stadiu se află cu cea de-a două parte a filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, film pe care îl pregătește de ceva vreme.

Liviu Vârciu: „Are scenariul gata, totul e gata...”

„Strâng banii necesari pentru noul film. Am un mesaj pentru investitori, cei care au nevoie de promovare mai bună decât au avut până acum, cu siguranță că o să le ofer treaba asta, fiind prima parte cel mai vizionat film de pe Netflix. Are scenariul gata, totul e gata, locațiile le am, am 90 % dintre actori, mai trebuie să semnez cu doi actori de la Hollywood (rade), și cam asta e. Trebuie să bag banii pe care nu-i am. Am actori noi, dar vor rămâne și actorii principali din prima parte”, ne-a declarat Vârciu.

În același timp, Liviu Vârciu ne-a dezvăluit care este semnificația numelui acestei producții, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”.

„Mulți se întrebau, înainte să fie lansat filmul, de ce se numea „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, de ce erau substantivele cu litere mari. Pentru că acestea erau numele personajelor din film. Sunt niște nume de infractori, care și-au dat seama că nu sunt dintre cei mai buni infractori. Ei erau niște păcălici, dar nu sunt mari infractori. Zăpadă era numit așa de la droguri, era pe cocaină, Ceai, pe marijuana și Dragoste era pește”, spune Liviu.

Și pentru că era și colegul lui de față, Ache din L.A, am vrut să știm dacă va face și el parte din această producție.

„M-am gândit la treaba asta, o să vreau să bag în film o piesă nouă de promovare, melodie nouă L.A., care aș vrea să mă teleporteze în timpuri vechi”, spune solistul

Liviu Vârciu, vacanță alături de familie

Liviu Vârciu și Anda Călin au mers în vacanță, dar nu singuri, ci împreună cu cei doi copii pe care îi au. Cei doi au preferat o destinație departe de România, optând pentru Antalya, Turcia.

„Am fost în Antalya, eu cu Anda și cu cei doi copii ai noștri. Pentru prima oară am fost împreună cu ambii copii, nu mă așteptăm să fiu mai stresat, dar nici odihnit nu am venit. Am fost noi doi, fără bone sau alte ajutoare cu noi. A fost obositor, dar frumos, a fost căldură mare și doar m-am relaxat, nu am cântat”, ne-a dezvăluit Liviu Vârciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net