Cum arată fiica lui Liviu Vârciu la 21 de ani. Carmina este complet schimbată!

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu (42 ani), este de o frumusețe răpitoare. Tânăra brunetă a împlinit azi 21 de ani, seamănă izbitor cu mama ei, Ami Teiceanu, dar și cu artistul și prezentatorul Tv și este o domnișoară în toată regula!

Până la 20 de ani ea a locuit cu mama ei la Arad, însă de anul trecut, Carmina a luat viața în piept și s-a mutat la București.  Ziua ei de naștere a prins-o însă la Arad și frumoasa brunetă a mărturisit că se simte foarte bine la cei 21 de ani împliniți. Mama ei i-a făcut cadou un telefon iphone, de ultima generație, iar gestul ei a emoționat-o puțin.

Eu am un vibe foarte fain astăzi! Mă bucur că vremea a ținut cu mine! Mă simt  foarte bine, nu știu cum să explic. Astăzi avem treabă!

 Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris mesaje, tuturor celor care m-ați sunat, la toată lumea. O să încerc să răspund la fiecare mesaj în parte, doar că mă grăbesc, sunt entuziasmată că mama mea scumpă și dragă mi-a făcut cadou ceva foarte, foarte fain, mișto, dumnezeiesc efectiv, și mă duc să îi pun folie, să îmi iau husă. Plutesc! Sunt foarte fericită și recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă în viață și pentru toți oamenii pe care îi am în viața mea și pentru mama, în special, pe care o pup și o îmbrățișez, te iubesc și te ador și mulțumesc din suflet”, a mărturisit fiica lui Vârciu pe pagina sa de Instagram. Carmina este și creator de conținut și își crește comunitatea pe care și-a format-o pe social media fiind foarte activă.

Ce mesaj i-a transmis Liviu Vârciu fiicei sale

Nici tatăl ei, Liviu Vârciu nu a rămas în urmă și i-a transmis fiicei sale mai mari, primul său copil de altfel, un mesaj emoționant.

„La mulți ani, fetița lui tati! Te iubesc, prima mea minune!”, a fost mesajul pe care Liviu Vârciu i l-a transmis fiicei sale și prin intermediul rețelelor de socializare, iar frumoasa lui Carmina i-a răspuns: “Mulțumesc, tată! Te iubesc mult! Abia aștept să te iau în brațe!”, a mai spus tânăra de 21 de ani.

A primit cadou un apartament de la Vârciu

Carmina este foarte ambițioasă și este atrasă de lumea televiziunii, la fel că tatăl ei, Liviu Vârciu, care a și ajutat-o să se mute în București, după ce i-a făcut cadou un apartament.

Tata a avut o viața tumultuoasă, dar m-a ajutat, la fel și mama. Mă ajută amândoi. M-am mutat la București de 4 luni, am avut ajutorul amândurora. E apartamentul meu, mi l-a făcut tata cadou. 

Nu am ce să comentez, e mai mult decât m-am așteptat. Stau singură, dar eu gătesc, camera mea preferată e bucătăria, aș dormi în bucătărie. Mă descurc foarte bine. E o responsabilitate imensă. Sunt la facultate la Jurnalism. Vreau să devin prezentatoare tv! Să calc pe urmele lui tata. Ne vedem în funcție de cum putem, el e super full cu programul, eu cu facultatea, o zi-două pe săptămână. E foarte încărcat (…).

Am o soră și un frate! Sunt sora cea mare. Tata a fost cam ocupat, dar eu tot timpul mi-am dorit frați. E diferență mare, de 18 ani între noi, dar nu-i problemă. Sunt niște scumpi amândoi!”, a spus Carmina acum ceva timp într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net