Cum s-a furișat de acasă Ada Condeescu ca să ajungă la Premiile Gopo! „Ne doream asta de mult!”

#Exclusiv Click!

Ada Condeescu (34 ani) și soțul său, regizorul Cătălin Mitulescu, au venit împreună la Gala Premiilor Gopo.

Cei doi au împreună doi copii, o fetiță de aproape 5 ani și un băiețel de doi ani. De cele mai multe ori, tinerei actrițe îi este greu să plece de acasă, din cauza micuților săi, așa că obișnuiește să se mai furișeze, ceea ce a făcut și în cazul Galei Gopo 2023.

„Am găsit pe cineva cu care să lăsăm copiii, chiar am fugit înainte să ajungă acasă pentru că altfel nu aș fi reușit să plec”, ne-a povestit cunoscuta actriță.

Va filma în Vama Veche pentru o comedie, alături de Adela Popescu și Laura Cosoi

Ada Condeescu a mizat pe filmul Metronom la Premiile Gopo și este foarte încântată pentru că pentru ea urmează o serie de proiecte frumoase pe care abia așteaptă să le înceapă.

„Chiar săptămâna viitoare plec la filmări pentru o comedie care sper să fie foarte bine primită de oameni, cel puțin de oamenii apropiați mie. E o comedie așa, romance, relaxată, în regia lui Petre Năstase și mă bucur foarte mult că filmăm în Vama Veche dar  cel mai mult mă bucur că o să filmez cu Adela Popescu și cu Laura Cosoi  are îmi sunt și prietene de foarte mult timp și cumva nu ne-a venit să credem că destinul ne-a unit să și lucrăm împreună la un moment dat. Noi ne doream asta de mult. Noi trei în Vama Veche, facem petrecerea burlăcitelor! Voi mai avea și un proiect de teatru”, ne-a mărturisit, extrem de încântată, Ada Condeescu.

Își deschide un studio de actorie pentru copii

Chiar dacă are acasă doi copii și destul de multe proiecte de actorie în desfășurare, Ada Condeescu abia așteaptă să pună în practică un vis mai vechi, mai precis acela de a-și deschide un atelier de actorie pentru copii.

„În general munca mă face fericită pentru că fac ceea ce îmi place. Vara asta voi da drumul unui proiect mai personal, un workshop de teatru pentru copii, în primă fază. Un studio de actorie pentru copii, bazat pe opera lui Shakespeare, nu știu când o să mai am timp și  pentru vacanță dar am tot avut, e ok", ne-a mai spus Ada Condeescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net