Actrița Ada Condeescu din filmul Loverboy și cea mai mare dorință pentru 2022

De când a devenit mamă de doi copii, un băiețel de un an și o fetiță de 4 ani, actrița Ada Condeescu (33 ani) a fost mult mai motivată. Zilele trecute și-a luat permisul de conducere și este foarte fericită. De ce a amânat până cum acest moment și cum se pregătește de sărbătorile care bat la ușă, Ada Condeescu a explicat pentru Click!

Ada Condeescu a făcut senzație în LoverBoy. Sursa foto: Facebook
Ada Condeescu a făcut senzație în LoverBoy. Sursa foto: Facebook
  • Ada, sărbătorim! Ți-ai luat permisul! Felicitări! Cum a fost? Ai prins curaj? De ce nu ai făcut-o până acum? 

Nu am avut nevoie până acum, aș spune, și mi se părea că nu aș avea vreo plăcere în zona asta. Îmi era de ajuns echitația (râde). Un cal mi se pare în continuare mult mai greu de "condus", decât o mașină (râde). Am mai încercat acum 11 ani, aveam examen dimineață după un zbor de noapte, n-am luat bineînțeles și nu am mai avut răbdare atunci să iau lucrurile de la capăt. Eram oricum mult prea cu capul în nori și cred că e bine că s-a întâmplat așa. De data aceasta, copiii sunt cei care m-au motivat. Îmi doream să merg cu ei în multe locuri, iar fără să ai această independență a permisului, e aproape imposibil. 

  • Cum sunt sărbătorile la voi anul acesta?  Cum vă pregătiți și unde le petreceți, acasă, în familie, sau în afara țării? 

Sărbătorile vor fi acasă, da, tot contextul  pandemiei ne ține cumva în loc, dar Crăciunul este un moment pe care oricum l-am fi petrecut acasă, cu toți ai noștri. Anul ăsta sunt mai în formă, cel mic e puțin mai mare și abia aștept să pregătesc totul cu fetița mea, care mă ajută mult din proprie dorința.

  • Obișnuiești să gătești? Cine pregătește masa pentru sărbători la voi acasă? 

Da, îmi place mult să gătesc, și anul acesta, cum ziceam, mă va ajuta și fetița mea, așa că abia aștept să văd ce va ieși. Vom face împreună sărmăluțe și probabil o friptură de bibilică la cuptor cu tot felul de condimente potrivite și diverse garnituri. Nu mâncăm prea mult, însă îmi place să fie totul foarte bun. 

  • Ce îți dorești de la Moș Crăciun?

Sper să îmi aducă permisul în forma lui fizică ca să ne putem plimba prin oraș. În rest, știe el cel mai bine. 

  • Ce cadouri le-ai pregătit fetiței și băiețelului vostru? A fost lungă lista?

Nu, deloc. Nu îmi place să îi încarc cu cadouri multe, care în general și-ar pierde farmecul după câteva ore. Am preferat mereu, ca și de ziua lor să existe un singur cadou, mai special, pe care copilul să îl aprecieze și să își poată concentra atenția. Vor fi probabil cadouri din zona muzicală pentru ei, însă nu ne-am hotărât exact ce. Vor fi și cărți, care sunt iubite de amândoi deja, câteva dulciuri și multă voie bună! 

  • Unde petreceți Revelionul? Ce superstiții ai în noaptea dintre ani?

Am reușit până la vârsta asta, să scap de toate superstițiile adunate încă din copilărie, dar și adăugate în anii adolescenței, deci sunt un om liber din acest punct de vedere! Ne place să ne hotărâm în general în ultimul moment, e mai greu acum cu doi copii mici, așa că probabil vom fi acasă, cu artificii și muzică, sau la niște prieteni dragi, aproape de oraș. 

  • Ce îți dorești de la noul an, cu ce gânduri intrii în 2022, pe plan personal și profesional?

Pentru că am independența mișcării acum, mi se pare că pot schimba lumea. Am de gând să îmi împlinesc mai multe dorințe: de la lucruri personale, cum ar fi o mică seară la căsuța pe care o avem lângă București și poate câteva animale în plus,  pentru că acum îmi e simplu să ajung  acolo cât de des vreau. Să îmi reiau orele de echitație, să fotografiez mai mult și să mă plimb cu cei mici. Apoi am câteva idei de proiecte profesionale, mă simt inspirată și chiar vreau să văd ce va ieși. 

  • Cum ești ca mamăde doi copii? Cât e de solicitant și epuizant și cum gestionezi situația? Cum este, de fapt, la voi acasă?

În fiecare zi este cumva o nouă cursă! Este multă gălăgie (râde) este și liniște, și frumos, și tandrețe și contradicții și neliniști și epuizare, și oboseală sau lipsă de chef  și multă, foarte multă,  dragoste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net