Laura Cosoi, sorbită din priviri de soț! Actrița a strălucit, la propriu, la Gala Premiilor Gopo

#Exclusiv Click!

Laura Cosoi (41 ani) a fost una dintre cele mai admirate prezențe de la Gala Premiilor Gopo  Actrița, mamă a trei fete, a venit la eveniment la brațul soțului ei, Cosmin Curticăpean și a atras toate privirile.

Laura Cosoi, sorbită din priviri de soțul ei!

Amândoi au fost foarte eleganți, iar Laura Cosoi a afișat o siluetă de invidiat, la 10 luni după cea de-a treia sarcină. Chiar și soțul ei a privit-o îndelung, cu admirație și nu își mai putea lua ochii de la ea. Cu un decolteu frumos și adânc, un machiaj impecabil și o rochie de Oscar, Laura Cosoi s-a completat de minune cu soțul ei care a purtat costum negru, cu papion negru și cămașă albă.

„Mi se pare că este cel mai emblematic moment pe care nu ai cum să îl ratezi. Anul acesta fac 20 de ani de când am debutat. Cu mare drag felicit toți colegii de breaslă pentru că lumea filmului românesc începe să capete o altă dimensiune. Ne place acasă cu trei fete, ne descurcăm și în vacanțe”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Laura Cosoi, privindu-și soțul admirativ. Frumoasa vedetă își laudă mereu soțul în care a găsit un ajutor de nădejde pentru fetele lor.

Are și de ce să mă laude, sper să fac treaba bună!”, a spus, la rândul sau, soțul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean.

Cât de mult o iubește soțul pe Laura Cosoi

Întrebat ce părere are despre soția lui, omul de afaceri Cosmin Curticăpean a spus că totul este la superlativ și se vedea cu ochiul liber cât de mult își divinizează și iubește soția.

Totul este la superlativ, ca de obicei!  Ea este frumoasă oricum dar în seara asta, dacă mă uit mai bine chiar arată extraordinar!”, a mai spus soțul Laurei Cosoi.

Se pregătește de filmările unui lungmetraj în Vama Veche

Laura Cosoi a anunțat că urmează să plece la Vama Veche pentru un proiect drag sufletului ei.

Pregătesc un film de lungmetraj, o comedie, de-abia aștept! Nu știu cum va fi, ce fac cu copiii, de unde să o apuc, dar oamenii alături de care filmez, și cu care voi petrece timp zi și noapte, până la mijlocul lunii iunie, sunt minunați. Și mă bucur de acest nou început ca un copil care merge pentru prima oară în tabără cu școala. Nu mai spun că filmăm în Vama Veche bună parte din acțiune!”, a mărturist Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook.

Sunt împreună din 2012

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează un cuplu din 2012 și au împreună trei fetițe superbe, Rita (de aproape 5 ani), Vera (3 ani) și Lara (10 luni). Vedeta se consideră cu adevărat norocoasă și binecuvântată pentru că are o așa familie frumoasă și un soț iubitor.

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net