Paradă de decolteuri la Premiile Gopo 2023! WOW cum s-au îmbrăcat Monica Bârlădeanu, Amalia Enache, Laura Cosoi și Dana Rogoz

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nume importante pe covorul roșu la decernarea Premiile Gopo 2023. Amalia Enache, Dana Rogoz, Rodica Mandache, Monica Bârlădeanu dar și Kitty Cepraga sunt doar câteva nume grele din industria teatrului și a cinematografiei românești care sunt prezente, în această seară, la marele eveniment. Divele din România au fost foarte atente la felul cum se îmbracă, iar la multe dintre ele nu a lipsit decolteul generos.

Îmbrăcată elegant, într-o rochie de culoare verde, pe corp, cu bretele subțiri, Amalia Enache a fost una dintre primele invitate care a ajuns la manifestare și a atras imediat toate privirile celor din jur având în vedere că a slăbit foarte mult după operația de colecist din luna februarie a acestui an. Cu un zâmbet cald și blând, prezentatoarea știrilor de la PRO TV, nu s-a sfiit să facă poze la panou, iar reporterii Click! au fost atenți și au imortalizat momentul.

Dana Rogoz, apariție de senzație la Premiile Gopo 2023

Dana Rogoz: Sursă: Click!
Dana Rogoz: Sursă: Click!

Abramburica este și ea o apariție în această seară la Premiile Gopo 2023. Acrița a ales să poarte o rochie de culoare roșie, fără umeri, cu volane în partea de jos care i-a scos în evidență trupul perfect. De asemenea, Dana Rogoz a optat pentru o coafură, lejeră, cu bucle pe spate, care îi completau ținuta perfect.

Giulia Nahmany, o adevărată apariție la Gopo 2023

Giulia Nahmany: Sursă: Click!
Giulia Nahmany: Sursă: Click!

Vedeta a fost și ea atentă la ținuta pe care o poartă în această seară la Premiile Gopo 2023. Blondina a ales o rochie neagră, lungă, cu umerii goi, cu deschidere la picior. Coafura pentru care a optat a fost una simplă ce i se potrivea de minune, iar noi în dăm un zece cu felicitări! Bravo, Giulia!

Monica Bârlădeanu, ținută impecabilă 

Monica Bârlădeanu și Victoria Răileanu au venit la eveniment în jurul orei 19.00. Amândouă actrițe au ales ținute de covorul roșu! Monica Bârlădeanu a optat pentru o rochie de culoare neagră, decoltată în față, în V, iar Victoria Răileanu tot o rochie lungă, însă de culoare roșie, decoltată care îi puneau în evidență umerii dezgoliți și sânii bine definiți. De asemenea, ca accesoriu, Victoria a ales să poarte un plic de culoare argintie.

Kitty Cepraga, la premiile Gopo

Actrița de talie internațională a ales să poarte în cadrul evenimentului o rochie neagră, lungă, deloc mulată, însă care îi scoteau în evidență formele feminine. De asemenea, părul era unul lejer, lăsat pe spate, cu niște bucle puțin definite dar care îi ofereau o eleganță aparte. În negru a venit și superba creatoare Adina Buzatu, iar la polul opus, Andreea Vasile a optat pentru alb și a venit la brațul lui Tudor Giurgiu. 

Jojo, la brațul soțului

Mădălina Craiu, din clanul, a apărut cu colega Jojo, una mai frumoasă ca alta! Mădălina a ales o rochie  pe nuanțe de albastru, în timp ce „soția lui Bebe Măcelaru” a optat pentru o rochie lungă, de culoare portocalie, decoltată în față. De asemenea, simpatica Jojo a ales să poarte părul prins într-un coc simplu cu două șuvițe rebele lăsate în jurul feței.

Jojo alături de partenerul ei de viață, Paul Ipate. Sursă: Click!
Jojo alături de partenerul ei de viață, Paul Ipate. Sursă: Click!

Lângă ea era partenerul său de viață, Paul Ipate. Îmbrăcat la patru ace. Mai exact, într-un costum elegant din două piese: o pereche de pantaloni negri la duncă, un sacou de culoare bleo deschis și o cămasă albă care era accesorizată cu un papion de culoare neagră. Cei doi au întors toate privirile la Premiile Gopo 2023!

Laura Cosoi, ținută de Oscar

Ne-am obișnuit ca Laura Cosoi să fie mereu impecabilă atunci când apare în public. Și de această dată, în această seară, blondina a fost o adevărată apariție atunci când a venit, la brațul soțului său, Cosmin Curticăpean, pe covorul roșu la decernarea Premiilor Gopo.

Laura Cosoi, alături de soțul său. Sursă: Click!
Laura Cosoi, alături de soțul său. Sursă: Click!

Diva a ales să poarte o rochie pe corp, de culoare neagră, cu umerii goi, decoltată, cu o decență și o eleganță aparte. De asemenea, nici partenerul de viață al actriței nu a fost mai prejos. Acesta era îmbrăcat într-un costum din două piese, mai exact un sacou de culoane neagră, cu o cămașă de un alb impecabil, care era accesorizat un papion de culoarea ținutei alese.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net