Cu ce bărbat a apărut Amalia Enache la Gala Premiilor Gopo

image
Amalia Enache, strălucitoare pe covorul roşu de la Premiile Gopofoto: Sever Gheorghe

Amalia Enache a revenit de ceva timp la pupitrul ştirilor Pro Tv, dar şi la evenimente de gală . Prezentatoarea a stat departe de micul ecran doi ani, timp în care s-a ocupat de fiica sa Alma şi a cam declinat invitaţiile în cercurile mondene. Mari seara, ea şi-a făcut apariţia la Premiile Gopo, unde a venit însoţită de un bărbat cu care în ultimii ani a tot fost văzută.

Viaţa privată a Amaliei Enache rămâne un subiect despre care prezentatoarea Pro Tv nu discută nici prea mult şi nici prea des. Mama unei fetiţe, în vârstă de 2 ani şi 7 luni, ştirista a ieşit din casă marţi seara, pentru a onora invitaţia la Premiile Gopo. Pentru aşa o seară de gală, vedeta a renunţat la clasicul sacou şi a apărut pe covorul roşu într-o rochie diafană, de culoare gri, partea de sus a ţinutei fiind accesorizată cu pene şi cristale, detalii care au făcut-o să strălucească în lumina reflectoarelor. Rochiei în nuanţă neutră, Amalia i-a accesorizat o pereche de sandale oranj şi bineînţeles zâmbetul inconfundabil.

image
Amalia Enache şi Dragol Bucurenci se cunosc de peste un deceniu

Dar Amalia Enache chiar a avut o seară în care a socializat şi a avut motive să râdă. S-a aflat la braţul bunului ei prieten Dragoş Bucurenci, partenerul ei din ultimii ani la multe evenimente pe care le-a prezentat, de care este foarte apropiată.

Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci, parteneri pe ringul de dans        

Pe Amalia Enache şi Dragos Bucurenci îi leagă o prietenie de o viaţă. Cei doi au şi fost parteneri în 2008 la "Dansez pentru tine", concurs difuzat în trecut de Pro Tv, iar cârcotaşii au speculat chiar o idilă între ei. Au fost văzuţi la diverse evenimente mondene, la masă şi la film şi surpinzător nu au încercat niciodată să ascundă relaţia lor. De când a devenit mămică, Dragoş Bucurenci a însoţit-o pe Amalia Enache chiar şi în America de Sud, acolo unde se presupune că ar locui tatăl fetiţei ştiristei. 

În urmă cu mai bine de zece ani, Dragoş Bucurenci mărturisea pe blogul personal că îi plac atât femeile, cât şi bărbaţii şi se pare că dacă ar trebui să-şi întemeieze o familie i-ar fi la fel de greu să aleagă un partener.

Fostul prezentator al emisiunii " Supravieţuitorul" de la Pro Tv le-a povestit apropiaților că nu are de gând să rămână toată viața singur și că, la un moment dat, va accepta pe cineva în viața lui. El a subliniat însă că este sigur că nicio relație nu este pentru totdeauna și că, marile povești de dragoste au, mai devreme sau mai târziu, un sfârșit. Cea de prietenie cu Amalia Enache este însă una de cursă lungă. 

Citeşte şi:

Amalia Enache, mărturisiri despre tatăl copilului: "Mă vede mai frumoasă decât ştiu eu"

Prima imagine cu fiica Amaliei Enache, în braţele presupusului tată

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Tudor Chirilă (1) jpg
Gazprom FOTO Shutterstock
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg