Laura Cosoi, dezvăluiri despre problemele din căsnicie! „Există momente în care nu mai știi încotro s-o apuci”

Ultima actualizare:

Laura Cosoi și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele din căsnicie. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în relația cu soțul ei, dar și cum au reușit să treacă peste clipele dificile.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre problemele din căsnicie
Laura Cosoi, dezvăluiri despre problemele din căsnicie

Actrița consideră că în orice relație sunt „momente în care nu mai știi încotro s-o apuci”, iar fiecare cuplu are „urcușuri și coborâșuri”. Se pare că de astfel de episoade s-au lovit și Laura Cosoi și partenerul ei de viață.

Citește și: Laura Cosoi, pictorial fashion alături de cele trei fiice: «Am reușit să fur un sărut de la Cosmin»

Au trecut deja mulți ani de când Laura Cosoi și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Cosmin Curticăpean, bărbatul alături de care are trei fetițe suberbe. Și chiar dacă totul pare mereu roz, vedeta a ținut să ofere câteva sfaturi de aur pentru cuplurile care întâmpină probleme. 

Citește și: Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

„Într-o căsnicie, există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Ăsta e un lucru foarte normal. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei problemele de cuplu

Laura Cosoi a indicat și rețeta prin care ea și Cosmin au depășit „turbulențele” de care s-au lovit de-a lungul timpului.

„Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o bună comunicare și mai ales prin iubire- fundația pe care construieșți orice lucru care durează, indiferent că e vorba despre familie sau carieră.

Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul 'din priviri',” a precizat Laura Cosoi, pe pagina de Facebook.

Citește și: Laura Cosoi, imagine unică alături de mama ei și cu micuța Lara, la malul mării: «Trei generații din familia noastră»

Actrița, care a adus anul acesta pe lume al treilea copil, și Cosmin Curticăpean trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună au trei fetițe superbe, Rita, Vera și micuța Lara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net