Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut!

Ultima actualizare:

Laura Cosoi, Cosmin, soțul actriței, și cele trei fetițe ale acestora sunt în vacanță, în Austria, unde sărbătoresc două evenimente importante, ziua Verei și șapte ani de la nuntă.

Laura Cosoi, Cosmin, soțul actriței, și cele trei fetițe ale acestora
Laura Cosoi, Cosmin, soțul actriței, și cele trei fetițe ale acestora

Salutări de la Viena! Am pornit într-un road trip despre care nu știm mare lucru. Suntem organizați, nu zic nu, adică știm când am plecat și când ne intorcem, dar nu avem un plan bătut în cuie pentru traseu.

Vacanță de vară, în Austria

Așadar, am călătorit noaptea cu copiii spre Viena și bine am făcut, pentru că au dormit tot drumul. Chiar și Lara, care acasă se mai trezește că să o alăptez, de această dată a dormit neîntrerupt .

Noaptea trecută am stat la Viena și acum pornim spre munți, mai exact, mergem spre Alpi și ne vom caza la un chalet pentru 3 nopți. În rest, nu știm mai nimic, dar tare aș vrea să ajung și în Italia.

Citește și: Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

Aștept însă de la voi recomandări legat de cazări, locuri de vizitat sau activități pentru copii”, spunea Laura Cosoi, conform OKmagazine.ro

Actrița a publicat și o fotografie, din concediu. Într-un peisaj montan idilic, ce aduce aminte de localitatea natală a vedetei, Vatra Dornei, Laura se bucură de vacanță, la piscină.

Mesaj emoționant pentru Vera

Într-un costum de baie, dintr-o piesă, vedeta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, mai ales că au trecut doar două luni de la nașterea celui de-al treilea copil.

Azi este o zi specială pentru noi, de două ori. Sărbătorim 2 ani de la venirea pe lume a Verei și 7 ani de la nuntă tradițională, din Ardeal!

Vera noastră bună și dragă, copil bun și senin, te iubim nemărginit. Ești toată un zâmbet și lumina. Îți mulțumim că ne-ai ales drept familie și recunosc că nu există zi în care să nu ne minunăm de ține.

Te rugăm să ne ierți pentru stângăcii, pentru momentele când ne pierdem răbdarea, pentru… șții tu . Dar îți vom fi mereu aproape cu o îmbrățișare și sufletul plin de iubire!

Citește și: Laura Cosoi, imagine unică alături de mama ei și cu micuța Lara, la malul mării: «Trei generații din familia noastră»

La mulți ani, Vera noastră! Să fii sănătoasă, cu dragoste de Dumnezeu și mereu înconjurată de frumos și bunătate, de lumina și oameni dragi! Să ții minte că viața înseamnă să iubești și să fii iubit!”, a mai transmis Laura Cosoi, conform OKmagazine.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net