Fratele Laurei Cosoi a devenit major și arată ca un model! Cu ce se ocupă Andrei

În familia Laurei Cosoi a fost sărbătoare mare pe început de săptămână, având în vedere că fratele mai mic al actriței, Andrei, a împlinit 18 ani! Ajuns la vârsta majoratului, tânărul a depășit-o cu mult în înălțime pe sora lui, acesta preluând însă și din trăsăturile ei. Seamănă? Uite ce chipeș e Andrei, fratele Laurei Cosoi!

Andrei, fratele Laurei Cosoi, a împlinit 18 ani Foto: Colaj Click!/Instagram
Andrei, fratele Laurei Cosoi, a împlinit 18 ani Foto: Colaj Click!/Instagram

Laura Cosoi e vedeta familiei, ce-i drept, însă actrița nu e singură la părinți, având o soră, pe Alina, dar și doi frați vitregi, pe Marius și pe Andrei, care sunt doar copiii tatălui ei, alături de o altă femeie. 

Nu rata: Laura Cosoi, imagini emoționante alături de cele 3 fetițe și mama ei! Ce bine arată Ligia Cosoi!

Andrei, fratele Laurei Cosoi, a împlinit 18 ani

Ei bine, acesta din urmă a împlinit miercuri, 12 iulie, frumoasa vârstă de 18 ani, iar sora lui i-a făcut o urare și în mediul online.

Laura a publicat mai multe fotografii alături de Andrei, care este mai mic decât ea cu 22 de ani, actrița schimbând prefixul și împlinind 40 de ani în luna ianuarie. Cu toate acestea, deși e fratele „mai mic”, Andrei a depășit-o de mult în înălțime pe sora lui, tânărul fiind, de altfel, baschetbalist. Acesta locuiește în Iași, pentru a-și urma visul. Marius, celălalt frate, este și mai mic decât actrița, între ei fiind o diferență de 29 de ani.

Vezi și: Laura Cosoi, amintiri crunte: “Tata mi-a zis de când a început pandemia: «eu o să mor de Covid»”. Și frații ei au avut boala

Pe lângă fotografiile de familie din mediul online, în care apare și Alina, dar și regretatul tată al vedetei, Laura Cosoi i-a dedicat lui Andrei și un mesaj aniversar. „La mulți ani, frățiorului maaaare! Să te bucuri de viață!”, a scris Laura pe rețelele de socializare, făcând, probabil, și ea haz de necaz pe seama diferenței de înălțime dintre ei doi. Sau „mare” pentru că a ajuns la vârsta majoratului.

Din imaginile făcute publice de actriță, se poate observa cum Andrei a moștenit genele frumoase ale familiei. Într-o fotografie alb-negru publicată pe profilul său, am putea crede chiar că e model! Înalt și cu trăsături fine, tânărul ar putea lăsa oricând baschetul pentru...o carieră în lumea modei. De altfel, se pare că Andrei Cosoi a și defilat la un moment dat pe podium, în timpul unei prezentări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net