Fratele Laurei Cosoi a devenit major și arată ca un model! Cu ce se ocupă Andrei

În familia Laurei Cosoi a fost sărbătoare mare pe început de săptămână, având în vedere că fratele mai mic al actriței, Andrei, a împlinit 18 ani! Ajuns la vârsta majoratului, tânărul a depășit-o cu mult în înălțime pe sora lui, acesta preluând însă și din trăsăturile ei. Seamănă? Uite ce chipeș e Andrei, fratele Laurei Cosoi!

Andrei, fratele Laurei Cosoi, a împlinit 18 ani Foto: Colaj Click!/Instagram
Andrei, fratele Laurei Cosoi, a împlinit 18 ani Foto: Colaj Click!/Instagram

Laura Cosoi e vedeta familiei, ce-i drept, însă actrița nu e singură la părinți, având o soră, pe Alina, dar și doi frați vitregi, pe Marius și pe Andrei, care sunt doar copiii tatălui ei, alături de o altă femeie. 

Nu rata: Laura Cosoi, imagini emoționante alături de cele 3 fetițe și mama ei! Ce bine arată Ligia Cosoi!

Andrei, fratele Laurei Cosoi, a împlinit 18 ani

Ei bine, acesta din urmă a împlinit miercuri, 12 iulie, frumoasa vârstă de 18 ani, iar sora lui i-a făcut o urare și în mediul online.

Laura a publicat mai multe fotografii alături de Andrei, care este mai mic decât ea cu 22 de ani, actrița schimbând prefixul și împlinind 40 de ani în luna ianuarie. Cu toate acestea, deși e fratele „mai mic”, Andrei a depășit-o de mult în înălțime pe sora lui, tânărul fiind, de altfel, baschetbalist. Acesta locuiește în Iași, pentru a-și urma visul. Marius, celălalt frate, este și mai mic decât actrița, între ei fiind o diferență de 29 de ani.

Vezi și: Laura Cosoi, amintiri crunte: “Tata mi-a zis de când a început pandemia: «eu o să mor de Covid»”. Și frații ei au avut boala

Pe lângă fotografiile de familie din mediul online, în care apare și Alina, dar și regretatul tată al vedetei, Laura Cosoi i-a dedicat lui Andrei și un mesaj aniversar. „La mulți ani, frățiorului maaaare! Să te bucuri de viață!”, a scris Laura pe rețelele de socializare, făcând, probabil, și ea haz de necaz pe seama diferenței de înălțime dintre ei doi. Sau „mare” pentru că a ajuns la vârsta majoratului.

Din imaginile făcute publice de actriță, se poate observa cum Andrei a moștenit genele frumoase ale familiei. Într-o fotografie alb-negru publicată pe profilul său, am putea crede chiar că e model! Înalt și cu trăsături fine, tânărul ar putea lăsa oricând baschetul pentru...o carieră în lumea modei. De altfel, se pare că Andrei Cosoi a și defilat la un moment dat pe podium, în timpul unei prezentări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg