Laura Cosoi, amintiri crunte: “Tata mi-a zis de când a început pandemia: «eu o să mor de Covid»”. Și frații ei au avut boala

Ultima actualizare:

    Marius Cosoi avea 70 de ani și era profesor de sportfoto: arhivă personală
Marius Cosoi avea 70 de ani și era profesor de sportfoto: arhivă personală

Laura Cosoi nu-și revine după moartea tătălui său! Vedeta îşi plânge acum amintirile şi părintele pierdut. Ba, mai mult, acuză medicii că nu au făcut tot ce se putea ca să-i salveze viața bărbatului răpus de virus.Tatăl Laurei Cosoi a murit pe 26 noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul suferea de diabet, iar starea lui s-a agravat într-un ritm alert. Marius Cosoi avea 70 de ani și era profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi.

"Am avut șoc când mi-a zis că are Covid"

Laura Cosoi și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri șocante despre moartea tatălui său. Bărbatul și-a prevazut moartea încă de la începutul pandemiei, din luna martie a anului trecut. ”De când am auzit de Covidul ăsta, tata mi-a spus: «eu o să mor de Covid!» Avea și diabet el. Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: cum poți sa vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine? Plângeam întruna după ce închideam telefonul cu el, mă găsea Cosmin plângând. Mi se parea că este inconștient, indisciplinat. Stătea la curte și se tot întâlnea cu vecinii. Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un șoc. El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex. M-a sunat că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap“, a povestit Laura Cosoi, cu lacrimi în ochi, la podcastul „Brave Talk: Laura Cosoi despre relația tată-fiică”.


    Laura Cosoi, alături de tatăl ei și de unul dintre frățiorii mai micifoto: arhivă personală
Laura Cosoi, alături de tatăl ei și de unul dintre frățiorii mai micifoto: arhivă personală

”Nu putea să respire și nu venea nimeni la el”

Laura Cosoi a făcut și acuzații după moartea tatălui său la adresa sistemului medical din România. Vedeta a trăit clipe cumplite când nu a putut să-i găsească părintelui său un pat la ATI, înainte ca acesta să treacă în lumea celor drepți. “La început a zis că-l doare capul, că l-a prins răceala, era luni. Miercuri i-au dispărut gustul și mirosul, joi a făcut test și a ieșit pozitiv. Părea asimptomatic, părea că putea să ducă boala pe picioare. A început să și tușească, avea saturația 93-92. Luni seara l-am internat în spital. Marți l-au dus să facă raze la plămâni și l-au pus să urce vreo câteva etaje, că nu era lift. M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el. Nu se putea da jos din pat, că avea masca și a făcut o decompensare foarte urâtă. I-a scăzut saturația la 75 și a făcut atac de panică. Am sunat la medici și mi-au zis ca așa e protocolul, nu intrau decât de două ori pe zi la el! Tata suna și îmi spunea: <ajută-mă că mor, nu pot să respir!> Atunci m-a sunat doctora și mi-a zis să caut un pat la ATI în țară, pentru că ei nu mai aveau. Nu am găsit pat la ATI, am găsit un pat pe secție la Matei Balș. Aici a stat o săptămână și nu i-au mai dat voie să vorbească la telefon. Era pe două surse de oxigen. El ducea o luptă să trăiască. Într-un final a suferit un stop cardio respirator. S-a întâmplat foarte repede. Mă gândesc că e bine că nu a suferit, totuși”, a mai spus actrița.

Marius Cosoi a lăsat în urmă doi băieți, unul de 16 ani și altul de 10 ani. “A lăsat in urma doi băieți, unul de 16 și altul de 10 ani. Copiii avuseseră și ei Covid și nici la înmormântare nu i-am putut lua în brațe. E groaznic pentru ei, și-au pierdut tatăl când aveau mai mare nevoie de el. Acum, Cosmin, soțul meu, încercă să le fie tată”, a mai spus vedeta. Marius Cosoi și mama Laurei, Ligia, au divorțat cu ani în urmă, însă au rămas în relații bune.

Citește și:

Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui răpus de Covid: „Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot”

Vedete în doliu în 2020. An de coșmar pentru Lora, Laura Cosoi și Cezar Ouatu, care își plâng mama, tatăl și fratele

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net