Preparatul delicios care o ajută pe Laura Cosoi să se refacă după naștere

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a dat naștere în urmă cu doar câteva zile unei fetițe sănătoase, pe nume Lara și în tot acest timp a avut susținerea necondiționată a familiei, în special a soțului său și a celor două fiice Rita și Vera. Revenită acasă, actrița se recuperează după naștere și a pregătit o specialitate delicioasă pentru ea și familie. 

laura cosoi fetita mama1 png

Chiar dacă abia s-a întors din spital, Laura Cosoi și-a reluat destul de rapid îndatoririle de soție și mamă și a gătit o masă extrem de gustoasă, după o rețetă italiană. Laura Cosoi se află, la acest moment, într-o perioadă destul de delicată și vrea să-și recapete cât mai repede forțele după ce a dat naștere, pe cale naturală, la 40 de ani, celei de-a treia fiice, Lara. 

Vezi și: VIDEO Laura Cosoi, moment de tandrețe copleșitoare cu micuța Lara

Preocupată de alimentația sănătoasă, dar în același timp hrănitoare și gustoasă, Laura Cosoi s-a răsfățat cu un fel de mâncare italian, pe care l-a pregătit chiar ea, este vorba de “Melanzane alla parmigiana”. Soțul Cosmin Curticăpean și micuțele Rita și Vera i-au făcut cel mai sincer compliment vedetei, au mâncat întregul preparat înainte ca Laura să aibă ocazia să fotografieze rezultatul final înainte de degustare.

Actrița a împărtășit rețeta dar și o imagine cu felul de mâncare pe care l-a preparat.  

,,Ieri am preparat “Melanzane alla parmigiana”, dar s-a mancat atat de repede ca nu am apucat sa mai fac poza cu preparatul finit. Asta da compliment din partea familiei.", a scris actrița pe Instagram. 

Află și: Laura Cosoi nu are astâmpăr! Pregătește deja botezul Larei

Ingrediente pentru rețeta Laurei Cosoi 

2 vinete

400 ml suc de rosii

2 rosii maruntite

3-4 linguri ulei masline

250 g pecorino

150 g parmezan

100 g mozarella maturata

frunze de busuioc

sare

2 catei usturoi

oregano 2 linguri

Mod de preparare

Tăiați vinetele rondele și rumeniți-le grătar, apoi preparați sosul. Amestecați sucul de roșii cu roșiile mărunțite, adăugați uleiul de măsline, puțină sare, apoi oregano și frunzele de busuioc proaspat. Încălziți cuptorul la 200 grade.

Nu rata nici: Laura Cosoi, gest emoționant din partea soțului, după nașterea fiicei lor: «Câtă iubire»

Puneți în tavă câte un strat de vinete rumenite, apoi o parte din sosul de roșii, brânza rasă (pecorino, mozarella), iar un strat de vinete, deasupra sosul ramas și branza. Acoperiți tava și băgați la cuptor 30 minute la 180 grade. Scoateți folia și mai lăsați puțin pentru a se rumeni mai bine. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net