Laura Cosoi, de nerecunoscut! Artista s-a postat mai sexy ca niciodată, în pat!

Laura Cosoi, una dintre cele mai cunoscute și admirate actrițe din industria filmului românesc și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Fotografia pe care vedeta a postat-o a stârnit admirația și laudele internauților.

Laura Cosoi. Sursă foto: Social media
Laura Cosoi. Sursă foto: Social media

Deși a adus pe lume trei copii, Laura Cosoi pare a fi din ce în ce mai tânără și mai radiantă. Desigur, stilul de viață sănătos și grija pe care și-a oferă i-au adus aceste avantaje, și nu puține sunt cele care nu pot trece cu vederea frumusețea ei.

Laura Cosoi radiază de fericire!

Actrița parcă a ajuns de nerecunoscut, după cum se poate observa din ultima fotografie postată pe Facebook. Din fericire, nimic rău nu i s-a întâmplat Laurei Cosoi, dimpotrivă. Cu un machiaj în stilu-i caracteristic, purtând un body negru, cu un decolteu generos cu o fundă care îi oferă un aer grațios, actrița s-a lăsat purtată de val și s-a fotografiat în patul ei, într-un cadru care i-a permis să imortalizeze imaginea care i-a adus foarte multe complimente din partea urmăritorilor.

Imaginea care a atras admirația urmăritorilor Laurei Cosoi. Sursă foto: Facebook
Imaginea care a atras admirația urmăritorilor Laurei Cosoi. Sursă foto: Facebook

Laura Cosoi, într-o formă de zile mari după 3 nașteri

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de mai bine de 10 ani, timp în care au reușit să închege o frumoasă familie, devenind părinții a trei fetițe minunate: Rita, Vera și mezina familiei, Lara.

Pe cât de frumoasă este viața cu trei copii, pe atât de dificil poate fi uneori pentru o femeie să aibă timp pe care să și-l acorde ei înseși. Totuși, Laura Cosoi a reușit să găsească un echilibru în toate, astfel că nu uită să aibă grijă de ea.

În luna octombrie a anului trecut, actrița a oferit un interviu în exclusivitate pentru Click!, la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Lara. Ea a povestit cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dar și cât de repede a reușit să slăbească, după cea de-a treia naștere.

,,Nu ştiu cât am luat în greutate, n-am ştiut la nici o sarcină, nu m-am urcat pe cântar 9 luni şi nu m-am urcat nici acum. Nu ştiu cât am luat, dar acum după trei luni de la naştere îmbrac aceleaşi haine ca înainte să rămân însărcinată, doar că am sânii mai mari pentru că alaptez.”, ne mărturisea Laura Cosoi, la acea vreme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net