Wow! Laura Cosoi s-a transformat în «fată rea»! Apariție de senzație

Ultima actualizare:

Laura Cosoi, 40 de ani, a dat naștere în luna iunie celei de-a treia fiice, Lara, însă în ciuda îndatoririlor de părinte, vedeta nu și-a neglijat nicio clipa cariera. Cum profesia de actriță implică schimbări majore de look, Laura Cosoi s-a înfățișat fanilor așa cum nu au mai văzut-o niciodată. Nici n-ai zice că este mama a trei copii!

Wow! Laura Cosoi, s-a transformat în «fată rea»! Apariție de senzație
Wow! Laura Cosoi, s-a transformat în «fată rea»! Apariție de senzație

Laura Cosoi este cu siguranță una dintre cele mai frumoase prezențe feminine de la noi din țară, iar stilul ei este unul foarte boem, cu rochii pastelate, ce-i conferă o înfățișare de zână.

Citește și: Laura Cosoi a botezat-o pe Lara! Vedeta a schimbat la petrecere trei ținute semnate Stephan Pelger

Ei bine, vedeta a dorit să dovedească că este versatilă și că îți poate transforma radical look-ul și să arate la fel de bine. Laura Cosoi a făcut o mare surpriză urmăritorilor de pe Instagram, care i-au admirat dintotdeauna imaginea blândă, de mamă și soție iubitoare, căci vedeta a schimbat ținutele diafane și colorate, cu haine sexy, de culoare neagră, ce-i confereau un aspect rebel. Laura a purtat o fustă scurtă cu paiete, jachetă din piele neagră, un top negru și o pereche de bocanci cu platformă.

Vezi și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut!

În concluzie vedeta arăta ca și cum ar fi un adevărat star rock. Ce a făcut-o pe Laura Cosoi să treacă printr-o astfel de transformare? Ei bine, să nu uităm că blondina este și actriță, așa că s-a pozat costumată în personajul pe care urma să-l interpreteze într-un spectacol pe scena teatrului. 

Nu rata nici: WOW! Laura Cosoi, shooting în costum de baie, la două luni după ce a născut

Laura Cosoi, dezvăluiri despre momentele de cumpănă din mariaj

 Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean sunt considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, cei doi fiind căsătoriți de șapte ani și au trei copii împreună. Totuși, vedeta a recunoscut recent că s-a întâmplat să existe și momente de cumpănă în relația lor și a dezvăluit și cum anume au reușit gestioneze aceste situații tensionate. 

„Într-o căsnicie, există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Ăsta e un lucru foarte normal. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul.

Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o bună comunicare și mai ales prin iubire- fundația pe care construiești orice lucru care durează, indiferent că e vorba despre familie sau carieră.

Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul 'din priviri',” a precizat Laura Cosoi, pe pagina de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net