Laura Cosoi a botezat-o pe Lara! Vedeta a schimbat la petrecere trei ținute semnate Stephan Pelger

Ultima actualizare:

Laura Cosoi (40 ani) a avut parte de emoții intense în acest weekend. Vedeta și-a botezat cea de-a treia fiică, sâmbătă, tot la Maramureș, acolo unde a devenit deja o tradiție să țină cele mai frumoase evenimente din familie.

Laura Cosoi a botezat-o pe Lara
Laura Cosoi a botezat-o pe Lara

„Botezul Larei, zi binecuvântată pentru familia noastră”, a notat Laura Cosoi pe rețelele de socializare, acesta fiind mesajul pe care l-a scris sub o poză cu ea și familia ei, la ieșirea din biserică.

Și pentru că Laura Cosoi nu a putut fi contactată de reporterii Click! până la închiderea ediției, bunul său prieten, designerul Stephan Pelger (42 ani), cel care a fost responsabil cu cele trei ținute de petrecere ale fericitei mămici, ne-a povestit care a fost vibe-ul și cât de frumos a fost la boteztul mezinei Laurei Cosoi, Lara, născută pe 23 iunie 2022.

Citește și: Laura Cosoi, imagine unică alături de mama ei și cu micuța Lara, la malul mării: «Trei generații din familia noastră»

Laura Cosoi a botezat-o pe Lara! Ce ne-a dezvăluit designerul Stephan Pelger despre eveniment și despre rochiile purtate de vedetă

„Toate trei rochiile purtate de Laura la botez eu i le-am făcut. Doar ei i-am făcut rochiile anul acesta pentru că ei au fost în concediu și eu am măsurile Laurei  practic de 20 de ani și nici nu a trebuit să probeze nimic, i-am dus eu rochiile la Maramureș.

Eu am îmbrăcat-o la toate cele trei botezuri, la nuntă, practic la toate  evenimentele importante, pe toate covoarele roșii pe care a apărut ea vreodată, de la Cannes, până la nuntă! Asta mi-a și zis Laura că eu am îmbrăcat-o la toate evenimentele speciale din viața ei! Suntem și prieteni de atât timp, îi cunosc fizionomia, știu ce îi place, fuzionăm bine!

A fost foarte frumos la botez, al treilea botez în același loc, la Baia Sprie în Maramureș, foarte boho, foarte relaxat, cu oameni foarte calzi și buni, a fost așa o atmosferă idilică și spirituală, începând de la biserică, la care a fost splendid, după care masa festivă pe un deal superb amenajat.

A fost un botez foarte restrâns, familie și prietenii apropiați, cu muzică lăutărească, mâncare la ceaun, totul tradițional și foarte frumos, cu mult bun gust și atenție pentru detalii, ne-am simțit extraordinat de bine. La biserică eu am purtat un costum Adina Buzatu și un colier cu diamante, enorm de scump", ne-a mărturisit Stephan Pelger.

Citește și: Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

Laura Cosoi are o familie frumoasă și o căsnicie fericită alături de soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cei doi au împreună 3 fetițe minunate, pe Rita (4 ani), Vera (2 ani) și de anul acesta pe Lara, mezina lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net