Motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin schimbă bonele ca pe șosete

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu (41 de ani) și iubita sa, Anda Călin (32 de ani), muncesc de dimineață până seară, așa că cei doi au nevoie de o bonă care să aibă grijă de cei mici atunci când sunt plecați. Însă nu prea au noroc de o dădacă bună! 

De o lună de zile, Anda Călin s-a lansat în afaceri! Și-a deschis un salon de înfrumusețare în zona Pipera, așa că timpul nu îi mai permite să stea prea mult acasă cu copiii. Nici lui Liviu Vârciu timpul nu prea îi este prieten, deoarece trebuie să stea mai toată ziua pe platourile de filmare. Prin urmare, cei doi caută o bonă pentru cei doi prichindei dar se pare că nu prea au noroc.

Dacă pe vremuri schimba femeile ca pe șosete, iată că în prezent, situația s-a transferat la în cazul bonelor.

„Copiii stau acasă cu noi în cea mai mare parte iar în weekend mai merg la soacra mea. De o săptămână a venit o bonă, însă încă nu s-au adaptat cei mici cu dânsa. Trebuie să stau eu cu ei acum. Liviu a terminat filmările astăzi mai devreme și a fugit acasă. Acum noi avem o bonă din Republica Moldova, am mai avut încă două bone dar nu au rezistat...ca să zic așa.

Sinceră să fiu nu este ca și cum ele stau toată ziua cu un copil, fata (n.r – Anastasia) este la școală, băiatul (n.r – Liviu Matei) este la grădiniță. Ei ajung acasă la șase, au timp liber destul de mult, dar pretențiile lor sunt prea mari pentru ceea ce pot ele să ofere. Vor bani mulți și se implică foarte puțin. Un exemplu concret să îți zic...Eu mi-am luat o bonă să mă ajute, nu să stea cu mine să mai vorbesc cu cineva prin casă. În total cu carte de muncă și salariu depășim suma 1.000 de euro pe lună.”, a declarat pentru Click!, Anda Călin.

Anda și Liviu Vârciu, iubire cu peripeții

Anda și Liviu Vârciu au avut o iubire cu peripeții. În 2017, bruneta se muta în vila prezentatorului de televiziune din zona Băneasa, după ce și-a vândut apartamentul, iar banii obținuți i-a dat prezentatorului tv pentru a face un film cinematografic.

La un an distanță, cei doi s-au despărțit, astfel că Anda a plecat din căminul conjugal. Ulterior, cei doi s-au împăcat și au rămas împreună.

Liviu Vârciu are trei copii

Pe lângă cei doi îngerași pe care îi are cu Anda Călin, Liviu Vârciu mai are o fiică, în vârstă de 20 de ani, din relația amoroasă cu Ami Teiceanu. Prezentatorul emisiunii “Prețul cel bun” are mare grijă și de Carmina, mai ales că i-a cumpărat în București un apartament într-o zona rezidențială.

Click! spune

Liviu Vârciu a devenit cunoscut în 1998 ca solist în trupa L.A., iar în perioada 1999 – 2004 acesta a lansat cu colegii săi din formație opt albume muzicale. Hiturile care au reușit să nu fie nici acum uitate de mulți români sunt “Femeia”, “Ochii tăi” sau “Când vine noaptea”.

Succesul formației a durat doar câțiva ani, până în 2005, când trupa s-a destrămat. După separare, Liviu Vârciu a jucat în mai multe producții de televiziune printre care “Secretul Mariei”, “Fast food”, “Scena căsniciei” dar și “Chiquitas”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net