Nea Marin a ajuns pe mâna medicilor! Liviu Vârciu a oferit detalii despre starea coregrafului

Nea Marin, cunoscut publicului prin prisma emisiunilor de divertisment pe care le-a prezentat la Antena 1, a ajuns pe masa de operații. Anunțul a fost făcut de către bunul său prieten, Liviu Vârciu. Nu este vorba despre o problemă majoră de sănătate, însă intervenția medicilor a fost necesară. 

Nea Marin și Liviu Vârciu au o relație foarte bună
Nea Marin și Liviu Vârciu au o relație foarte bună

Liviu Vârciu le-a dezvăluit internauților, pe tonul umoristic cu care ne-am obișnuit deja cu toții, faptul că Nea Marin a fost operat de apendicită. „Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a dracu' cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus Liviu Vârciu. 

Nea Marin a devenit coregraf la doar 15 ani 

Pe numele său din buletin, Marin Barbu, Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman, și de mic a fost interesat de dans. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București. Munca i-a fost răsplătită și a câștigat numeroase premii cu echipa de dans „Căluşarii din Conţeşti”.

Citește și: Cum arată și cât valorează casa lui Nea Marin 

A lucrat cu numeroase vedete în calitate de coregraf, apoi s-a lansat în televiziune, iar emisiunile pe care le-a prezentat s-au bucurat de un succes formidabil în rândul telespectatorilor. 

Nea Marin este însurat de peste 40 de ani cu doamna Mărioara și are două fete care l-au făcut de mult bunic. 

Nea Marin iubește de peste patru decenii aceeași femeie 

Mihai Barbu și Mioara s-au întâlnit atunci când erau adolescenți. Mioara era pasionată de lectură și o elevă de nota zzece, în timp ce Mihai Barbu era mai puțin interesat de învățătură, și mai mult de distracție!. În timp s-au împrietenit și au început o legătură care s-a dovedit a fi indestructibilă. 

Vezi și: Jador, pălmuit de Nea Marin! De la ce a început conflictul 

  „Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi", a povestit Nea Marin. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net