Nea Mărin sărbătorește 40 de ani de căsnicie: «Nu mă mai lua nimeni»

Ultima actualizare:

    Nea Mărin și soția lui fac 40 de ani de căsnicie
Nea Mărin și soția lui fac 40 de ani de căsnicie

Nea Mărin este un soț foarte devotat, astfel că, în luna decembrie el și soția lui vor sărbători 40 de ani de când s-au hotărât să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Deși este cunoscut ca fiind «spaima vedetelor», el este devotat căsniciei pe care o are de aproape 4 decenii.

Nea Mărin a vorbit deschis despre căsnicia pe care o are cu soția lui, dezvăluind cum au decis să se căsătorească. Nea Mărin și Mioara, soția lui, au pornit la acest drum ca niște prieteni, însă în timp și-au dat seama că pe ei îi leagă mai multe sentimente.

Este căsătorit cu Mioara de 40 de ani și spune că nu știe cum ar fi fost viața lui fără ea.„Am 40 de ani de căsnicie, facem acum în decembrie. Eu cu soția mea am fost prieteni 5 ani de zile, ea deja ajunsese învățătoare în sat, eu eram în București și i-am zis să vină în București să se angajeze și după să fie soția mea. De 40 de ani suntem împreună. Dacă eu nu mă căsătoream cu Mioara, nu mă căsătoream. M-am căsătorit la 22 de ani, cred că nu mă mai lua nimeni” a spus Nea Marin, pentru Antena Stars.Nea Mărin (60 de ani), care îl altoia adesea cu nuiaua pe neascultătorul Liviu Vârciu, la “Serviţi, vă rog!” (Antena 1), îşi lăuda partenera de viaţă: “Eu şi soţia mea Maria suntem căsătoriţi de peste 35 de ani. Ea este cea care mi-a suportat toate nebuniile. O iubesc mult, am luat-o din dragoste”, a povestea Nea Mărin la ProTv.

Nea Mărin va părăsi emisiunea "Poftiţi la Nea Mărin" din cauza unor afaceri de familie. Mai exact, fiica sa, Larisa, are nevoie de ajutor la organizarea unui eveniment de amploare şi consideră că nu se poate descurca singură. Aşadar, l-a apelat pe tatăl său, spaima vedetelor din cauza ţipetelor lui şi a obiceiului de a le altoi cu tot felul de obiecte atunci când le prinde în off-side. După ce a fost apelat de fiica sa, Nea Mărin a renunţat la emisiune fără să stea mult pe gânduri şi a plecat spre Bucureşti pentru a-i fi alături Larisei.

Nea Mărin a părăsit platoul emisiunii "Poftiţi la Nea Mărin" pentru a o ajuta pe fiica sa Larisa la organizarea unui eveniment de amploare. De mai bine de 10 ani el şi fiica lui se ocupă de găzduirea Horei Satului care are loc la Muzeul Satului. Larisa s-a îngrijorat ştiind cât de importantă este această datorie şi a decis să apeleze la tatăl ei pentru a se asigura că lucrurile vor merge ca pe roate, iar toţi participanţii vor fi muţumiţi.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net