Iată cum se relaxează logodnica lui Liviu Vârciu! Sunt la ordinea zilei locațiile de lux din București

Ultima actualizare:

Temperaturile ridicate din această perioadă le-au făcut pe vedetele noastre să fugă la terase și să se relaxeze la umbră, cu o băutură rece lângă. Anda Călin se numără printre dive.

Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu și Anda Călin

Așa a făcut și iubita lui Liviu Vârciu, pe care fotoreporterii Click! au surprins-o la o terasă de fițe din Capitală, unde a petrecut nici mai mult, nici mai puțin de 3 ore.

Anda Călin a decis să se „adăpostească” de canicula de afară și nu putea alege o locație mai potrivită decât una înconjurată de spații verzi, copaci și liniște, mai exact, ea a ales să-și petreacă după-amiaza într-un local din zona pădurii Băneasca, nimic mai potrivit. Frumoasa brunetă nu a stat singură ore întregi, ci a fost acompaniată de o prietenă, dar și de fetița ei.

Fetele s-au simțiti atât de bine încât au uitat să mai plece din restaurant, ba chiar relaxarea a fost asa mare că au ieșit ultimele, iar localul a pus zăvorul la ora 22.

Îmbrăcate lejer, la ieșirea din restaurant, fetele au grăbit pasul, mai ales că afară deja era întuneric și au plecat către mașina ce era parcată destul de aproape. 

Citește și: Cum a apărut iubita lui Liviu Vârciu la premiera unui film. Anda Călin, «interzis» de senzuală

Se observa cu ochiul liber că a meritat după-amiaza petrecută împreună, fiindcă acestea au fost foarte zâmbitoare și relaxate atât în local, cât și la plecarea din acesta. Așa da!

Citește și: Liviu Vârciu și detaliul care va deveni viral. A ieșit la poartă încălțat în maimuțoaie de pluș

Relația cu Liviu Vârciu

Anda Călin și Liviu Vârciu formează o relație de mai bine de 5 ani și împreună au doi copii. După spusele brunetei, ei s-au întâlnit într-un restaurant, Liviu dorind, din acea clipă, să se cunoască mai bine.

Acum, cei doi se înțeleg foarte bine, iar Liviu a recunoscut că Anda este femeia alături de care a avut cea mai lungă relație. El a declarat, în nenumărate rânduri, că îi este recunoscător că îl suportă, considerându-se o persoană dificilă și deși, se mai ceartă din când în când, își rezolvă problemele și imediat se împacă. 

Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu, acum o vreme, la „Xtra Night Show”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net