Motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu mai vor bonă! Iubita solistului a spus TOTUL!

#Exclusiv Click!

Liviu Vârciu (41 de ani) și iubita sa, Anda Călin (32 de ani), au împreună doi copii frumoși: pe Anastasia (5 ani) și pe Matei (2 ani), pe care îi adoră. Pentru ca cei mici să fie cât mai bine îngrijiț, iar părinții să-și poată onora programul încărcat, anul trecut s-au gândit să angajeze o bonă care să locuiască permanent cu ei. Însă, se pare că nu prea au avut noroc! Au schimbat trei bone într-un timp foarte scurt și tot n-au fost mulțumiți. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit că nu s-au putut acomoda cu o persoană străină în casă.

De la finalul anului trecut, jumătatea lui Liviu Vârciu s-a lansat în afaceri! Bruneta și-a deschis un salon de înfrumusetare în zona Pipera, prin urmare timpul liber pe care îl avea înainte, atât pentru casă, cât și pentru cei doi copii pe care îi au împreună: Anastasia și Matei, a ajuns să fie foarte limitat. Astfel, cele două vedete s-au gândit că cea mai bună soluție este să aibă o bonă internă. Zis și făcut!

Însă, se pare că nu prea au avut noroc la o bonă pe placul lor, pentru că Liviu și Anda au ales să renunțe și la cea de-a treia bonă pe care o găsiseră la finalul anului trecut.

“Nu mai avem bonă. Nu ne mai luăm bonă, ne descurcăm singuri, noi doi și atât. Cea de-a treia bonă a plecat pentru că noi nu ne-am adaptat cu ea, ea cu noi s-a adaptat, nu avea probleme. Nu ne-am înțeles cu ea din mai multe puncte de vedere așa că am decis să întrerupem lucrul. Decât să fie negativism în casă și o atmosferă deloc prietenoasă mai bine așa.

Era o bonă din Republica Moldova și stătea non-stop la noi. Nu era doar pe timp de zi și atât. Eu cu Liviu acum ne împărțim programul... când merge el să ia copiii, când eu. Depinde cum are și el filmările, dar ne descurcăm așa și ne este bine, nu ne mai dorim nicio bonă”, a declarat Anda Călin pentru Click!

Iubita lui Vârciu, cu afacerile în sânge

Anda se pare că a reușit să îl cumintească pe Liviu Vârciu și se bucură, în prezent, de succesul pe care îl are în noul business deschis cu câteva luni în urmă.

“Eu una sunt bine. Afacerea cu salonul merge bine, am început să am clienți, ceea ce mă bucură. Liviu mă susține în tot ceea ce fac, iar cât privește promovarea afacerii nu i-am cerut să mă ajute. Nu am făcut nicio promovare mai agresivă. Muncesc în medie cam șapte ori pe zi, stau la salon, după care mai lucrez și de acasă, în online”, a conchis pentru Click!, Anda Călin.

Click! spune

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de mai bine de șase ani. Idila lor amoroasă a fost încercată de multe ori, însă iubirea lor a fost mai puternică și au rezistat împreună.

În momentul de față cei doi duc un trai fără griji, alături de prichindeii lor, într-o vilă de lux din zona Băneasa, din Capitală.

Liviu mai are o fată, Carmina (19 ani) din relația cu Ami Teiceanu, iar de curând adolescenta s-a mutat la București. Până acum ea locuise în Arad alături de mama ei.

Carmina s-a mutat la București
Carmina s-a mutat la București

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net