Cum și-a spălat păcatele Liviu Vârciu față de fiica lui, Carmina?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce ani de zile s-au avut precum șoarecele și pisica, acum, Liviu Vârciu a picat la pace cu fiica sa, Carmina. De patru luni, tânăra s-a mutat la București, iar tatăl său s-a revanșat, din plin, și i-a făcut cadou un apartament. Tânăra vrea să calce pe urmele lui tatălui ei și să-și facă lansarea în televiziune.

Carmina, frumoasa fiică lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu,s -a făcut ditamai domnișoara. Tânăra seamănă leit cu tatăl ei, însă nu doar la fizic.

Carmina este foarte ambițioasă și, de curând, s-a mutat la București ca să ia viața în piept. Vrea să facă o carieră frumoasă în televiziune ca și tatăl ei.

În prezent, cei doi au o relație tată- fiică bună de pus în ramă, iar Carmina i-a iertat lui Vârciu toate păcatele din tinerețe, căci nu-și vedea fiica mai deloc. Cântărețul s-a revanșat, însă, din plin, și i-a făcut cumpărat un apartament tinerei într-un complex de blocuri noi din București.

Carmina se gospodărește singură și, deocamdată, nu are gânduri de măritiș, deși are o relație stabilă de vreo șapte ani! Tânăra ne-a mărturisit, într-un interviu pentru Click!, totul despre relația actuală cu tatăl ei, dar și cu familia actuală a acestuia.

Carmina, toată lumea te știa drept fetița cea mică a lui Liviu Vârciu. Între timp, te-ai făcut mare. Ai crescut văzând cu ochii...

Așa e, a trecut timpul. Îmbătrânesc și eu, fac 21 de ani anul viitor, deja sunt femeie matură! Îmi iau viața în propriile mâini, asta e!

Ai un iubit?

Am o relație de ceva timp, de aproape șapte ani! De la 14 ani, de fapt. A fost așa mai ascunsă, că nu am vrut să se știe, am vrut sa țin așa personal. Dar, la un moment dat, a zis tata ceva, a bătut toba și a dus vestea, așa că am zis că nu mai am de ce să mă ascund. Acum știe toată lumea. Ne știm din clasa a opta, eram în clase diferite, dar în același an. Așa au trecut anii peste noi.

Mai copilăriți sau te gândești să oficilizați în curând relația?

Momentan mai stăm, nu mă gândesc la căsătorie, la copii. Vreau să fac chestii cu viața mea. În nici un caz în momentul ăsta, poate peste vreo șapte ani.

Ți-a dat inel?

Da, dar a fost cadou de ziua mea, nu e un inel promițător. Tata știe el de la banchetul meu, din clasa a 8-a. Îi place tare mult de el. Ar vrea să fie socru!

Carmina, adevărul despre relația cu Liviu Vârciu: „Lumea e rea!”

Cum e să fii fata lui Liviu Vârciu, e greu, e ușor?

A fost așa între, a fost și bine, și rău. Am avut anumite oportunități pe care un copil normal nu le are, dar oamenii sunt și răi. Dar e ok, încerc să găsesc un echilibru.

Fiananciar te-a ajutat? A fost un tată bun?

Tata a avut o viața tumultuoasă, dar m-a ajutat, la fel și mama. Mă ajută amândoi. M-am mutat la București de 4 luni, am avut ajutorul amândurora. E apartamentul meu , mi l-a făcut tata cadou.

Nu am ce să comentez, e mai mult decât m-am așteptat. Stau singură, dar eu gătesc, camera mea preferată e bucătăria, aș dormi în bucătărie. Mă descurc foarte bine. E o responsabilitate imensă. Sunt la facultate la Jurnalism. Vreau să devin prezentatoare tv! Să calc pe urmele lui tata.

Ne vedem în funcție de cum putem, el e super full cu programul, eu cu facultatea, o zi -două pe săptămână. E foarte încărcat.

Cu noua familie a lui Liviu cum te înțelegi?

Am o soră și un frate! Sunt sora cea mare. Tata a fost cam ocupat, dar eu tot timpul mi-am dorit frați. E diferență mare, de 18 ani între noi, dar nu-i problemă. Sunt niște scumpi amândoi!

Câți copii are Vârciu?

Prezentatorul TV Liviu Vârciu (41 de ani) se iubește din 2016 cu Anda Călin. Chiar dacă nu au făcut, încă, nunta, cei doi au împreună doi copii superbi, Anastasia (5 ani) și Liviu Jr. Matei (2 ani).

Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel. Un pic să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic...”, a declarat, recent, Anda Călin, pentru Click!.

Carmina este fiica cea mare a lui Liviu Vârciu din relația cu Ami Teiceanu.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net