Liviu Vârciu, dezvăluire surprinzătoare: „Am trăit tot timpul cu banii altora”

Ultima actualizare:

I-a plăcut mereu viața și nu s-a uitat la bani cu chibzuială. Liviu Vârciu (41 de ani) nu și-a învățat încă lecția aceasta, dar nici nu pare să aibă de gând. Se bucură la maximum de tot ce are. Artistul a recunoscut, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, că a „trăit mereu din banii altora”. Acesta este și motivul pentru care două dintre proiectele sale profesionale, un film și un serial pentru Netflix, sunt deocamdată puse în stand-by, Liviu fiind în căutare de sponsori pentru a le realiza! 

  • Ce faci? 

Alerg prin țară, filmez cu Nea Mărin și abia am un pic de timp liber. M-am bucurat mult că am fost invitat la We Love Music Festival, unde am avut ocazia să revin pe scenă, după atât de mult timp, alături de Adi (Zainea, membru al trupei LA, n.r.).  

Vezi și: „Zeul” Vârciu! Oamenii au stat în ploaie să-l vadă și să-l asculte, cântând cu L.A.

  • Ai cântat doar cu Adi la festivalul din Râmnicu Vâlcea. Celălalt coleg de trupă ce face? 

Ache muncește. Muncește pe vas și de aceea nu a putut să vină. 

  • Dar, mai vrea să cânte? 

Cred că dacă se nimerește să fie acasă și e un festival din ăsta mare, este posibil să vină.  

Citește și: Veţi mai auzi de L.A.!

  • Nu aţi mai cântat din 2019, de când aţi urcat pe scena de la Arenele Romane. A trecut o pandemie peste noi de atunci... 

Da. A fost pandemia... Noroc că eu am muncit, am filmat... A fost mai trist pentru alți artiști...  

  • Ce noutăți mai pregătești pentru fanii tăi?

Filmul. Termin emisiunea („Prețul cel bun”, care se difuzează de luni până vineri, la Antena 1, de la ora 18.00 - n.r.) și mă axez pe film apoi. Și vreau să fac și un serial pentru Netflix. Sunt în discuții acum, să vedem. 

  • Apropo de film... În ce stadiu e proiectul? Ne vorbești deja de ceva timp despre el... 

Încă nu am făcut rost de bani. Caut bani, sponsori. Să vină sponsorii la mine! Am proiectul, am tot. Am nevoie doar de bani!  

  • Că tot veni vorba despre bani... Ai fost mereu un cheltuitor și ai recunoscut asta. Ai devenit mai cumpătat între timp? 

Să știi că nu prea s-a schimbat nimic. N-am înțeles, niciodată, asta cu banii. Adică, să fiu zgârcit cu mine?! Nu! Ce-mi doresc îmi cumpăr. Mă bucur foarte mult că, ușor-ușor, termin cu datoriile și sunt pe plus. 

  • Mai ai datorii la Nea Mărin? Știu că trebuia să-i returnezi vreo 50.000 de euro... 

Nu, le-am plătit pe alea. Am la altcineva.  

  • După atâtea experiențe cu datoriile, acum, cu mintea pe care ai căpătat-o, tu ai împrumuta pe alții, dacă ar spune „Dă-mi și mie”?

Da. Am trăit tot timpul cu banii altora. La fel, eu împrumut toți prietenii mei. Dacă îmi cere cineva bani, n-am cum să refuz.  

  • Dă-mi și mie o mie de euro. 

Am zis prietenii mei!  

  • Să lăsăm banii la o parte. Indiferent cum îți e pe plan financiar, pari neschimbat... Același look, aceeași bunădispoziție... 

Mă schimb, dar sunteţi voi prea amabili. Dacă vă arăt poză cu mine de acum 20 de ani, ai să vezi că nu era chiar ce trebuie...  

  • Ce-ți fac copiii? 

Mulțumesc, bine. Sunt la soacră-mea, în Turcia, la plajă. Sunt toți bine. 

  • Stă în Turcia? 

Da. Ea s-a mutat în Turcia. E o poveste mai lungă.  

  • Îți mai dorești copii? 

Da, îmi mai doresc, dar nu momentan. Vrem să putem pleca și noi într-o vacanță, că deja am stat prea mult acasă. Să crească și poate peste vreo trei ani. 

Liviu Vârciu are trei copii, dar nu vrea să se oprească aici 

A avut mereu o viață sentimentală tumultoasă. Dar relația pe care o are acum pare cea mai stabilă. Poate este acea legătură pe viață la care visăm cu toții. Liviu Vârciu (41 de ani) se iubește cu Anda Călin (31 de ani) de cinci ani.

Deși au doi copii, Anastasia (care împlinește 5 ani la 25 septembrie) și Liviu Matei (2 ani și 3 luni), încă nu s-au luat cu acte. Liviu mai are un copil și dintr-o relație anterioară, cu Amy Teiceanu - este vorba despre Carmina, care are 20 de ani. Liviu și Amy au avut o legătură amoroasă scurtă, pe vremea când el cânta în LA, iar ea era fan înfocat al trupei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!