Liviu Vârciu, tătic emoționat! Fetița lui a terminat grădinița FOTO

Liviu Vârciu și partenera lui, Anda Călin, au asistat emoționați la ultima serbare de la grădiniță a fiicei lor, care a terminat cu bine acest capitol al vieții. Cei doi au publicat și o imagine adorabilă de la eveniment, iar Vârciu a făcut o glumă caracteristică!

Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut joi, 2 iunie, printr-o serie de emoții! Fetița lor cea mică a absolvit grădinița, iar cei doi nu au putut decât să constate cât de repede a trecut timpul. Parcă mai ieri Anastasia era micuță și îi bucura pe părinții săi cu diverse giumbușlucuri.

Liviu Vârciu, emoționat la ultima serbare a fetiței lui

Micuța crește însă pe zi ce trece, iar acum s-a transformat într-o adevărată domnișorică, ce se pregătește deja să meargă la școală. Din toamnă, aceasta va fi înscrisă în învățământul primar, iar actorul va fi nevoit să ajute la teme.

Pentru a marca momentu în care fiica lui a terminat grădinița, Liviu Vârciu a publicat în mediul online o imagine adorabilă de familie, însoțită de un mesaj pe măsură.

Astăzi fata mea a terminat grădinița. Mâine facultatea și poimâine se mărită.", a scris Liviu Varciu, în stilul caracteristic, alături de imaginea de familie.

Cei doi parteneri au imortalizat emoționați momentele din timpul serbării, pentru a se bucura și peste ani de aceste amintiri prețioase. Anastasia apare purtând roba și toca de absolvire a grădiniței, în timp ce îi îmbrățișează pe părinții ei. 

Liviu Vârciu are 3 copii

Prezentatorul TV a făcut haz de necaz, glumind că mâine, poimâine va asista și la căsătoria Anastasiei. Până atunci însă mai e destulă vreme, însă pe Vârciu l-ar putea aștepta în viitorul apropiat un astfel de eveniment, însă din partea fiicei lui celei mari, Carmina, rezultată din relația lui cu Ami Teiceanu. Tânăra are deja 20 de ani, așa că nu se știe niciodată cât de curând îl va face pe Liviu Vârciu socru mic!

Alături de Anda Călin, Liviu Vârciu mai are un băiețel, care a primit numele Liviu Matei. Cei doi parteneri au trecut prin câteva despărțiri în trecut, însă în cele din urmă au revenit unul în brațele celuilalt, iar Anda l-a făcut pe actor și tată de băiețel, așa cum își dorea de ceva vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net