Liviu Vârciu a ajuns să doarmă în mașină! Imaginile care au stârnit o adevărată dezbatere

Liviu Vârciu, în vârstă de 41 de ani, nu încetează să își surprindă fanii! Artistul este activ pe rețelele de socializare, iar ultimele imagini pe care le-a distribuit au făcut deliciul admiratorilor și au creat o adevărată dezbatere. 

image

Liviu Vârciu este una dintre vedetele pline de energie și voie bună. Artistul găsește întotdeauna modalități de a-și surpinde fanii și este apreciat pentru sinceritatea cu care vorbește despre lucrurile care se petrec în viața sa. În emisiunile lui Nea Marin s-a făcut remarcat prin șotiile pe care le-a comis și prin modul în care își scotea din minți prietenul din cauza poznelor! 

Citește și: Ce frumusețe de casă i-a construit Liviu Vârciu mamei sale 

Liviu Vârciu a renunțat la muzică de ani buni și a decis să își încerce norocul în actorie! Cu exactitate, Liviu Vârciu visează la o carieră de producător de film, iar primii pași deja i-a făcut, lansând pelicula „Zăpadă, ceai, dragoste", pentru care a trudit enorm. Liviu nu intenționează să renunțe și pregătește o altă surpriză cinematografică fanilor. De dragul artei și al filmului, Liviu este dispus să facă sacrificii! Acest lucru l-a demonstrat și în dimineața de joi, 14 aprilie! 

Liviu Vârciu a ajuns să doarmă în mașină! 

Liviu a ajuns să doarmă în mașină din cauza programului de muncă încărcat! Artistul s-a filmat, la prima oră a dimineții, în autoturism și le-a povestit fanilor că nu a mai ajuns acasă pentru a dormi, așadar a rabatat scaunul din dreapta al vehiculului și a ațipit timp de o oră pentru a-și reîncărca bateriile.

Liviu Vârciu a dormit în mașină
Liviu Vârciu a dormit în mașină

Liviu muncește pe rupte pentru partea a doua a filmului lansat de el și ținând cont că dimineață avea treabă în aceeași zonă a orașului a decis să nu mai meargă acasă pentru a pierde timpul pe drum și a adormit în mașină! 

Liviu Vârciu a domrit o oră în mașină pentru a-și încărca bateriile
Liviu Vârciu a domrit o oră în mașină pentru a-și încărca bateriile

Liviu Vârciu le-a povestit fanilor despre decizia sa, iar ei au fost amuzați și liniștiti. Probabil, atunci când au observat că Liviu transmite live din autoturism, mulți dintre ei s-au gândit că există probleme în paradis: în relația pe care Liviu o are cu frumoasa Anda Călin. 

Vezi și: Liviu Vârciu a plâns în hohote la TV. Drama care l-a marcat 

Liviu Vârciu nu stă o clipă și muncește constant pentru a se asigura că familiei nu îi lipsește nimic. Anul 2021 a fost unul bogat în proiecte pentru artist, așadar a putut strânge o sumă frumușică de bani. Nu a folosit-o pentru a pleca în vacanțe exotice, așa cum ne-am aștepta, ci pentru a o ajuta pe mama sa să-și contruiască o casă de vis, în comuna Dascălu, din județul Ilfov.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net