Jador a ajuns pe perfuzii! Cu ce probleme de sănătate se confruntă manelistul

Noi probleme de sănătate pentru Jador? Manelistul a ajuns iar pe perfuzii, îngrijorându-și încă o dată fanii. În luna iunie, acesta anunța, de pe patul de spital, că este grav bolnav. De abia acum, manelistul a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii. Fanii vorbeau atunci despre cancer la colon.

În luna iunie a acestui an, Jador și-a alertat fanii, după ce a postat o fotografie cu el direct de pe patul de spital. Au apărut atunci, în mediul online, speculații conform cărora artistul ar suferi de o boală gravă, cancer de colon.

Când toată lumea a crezut că pericolul a trecut, Jador (28 de ani) a postat, din nou, pe contul de socializare, o fotografie cu perfuzia în braț. De data aceasta, manelistul nu se mai află la spital, ci acasă, unde își admistrează perfuzii, probabil pentru întreținere și recuperare.

Jador și-a liniștit fanii: „Nu am cancer!”

În iunie anul acesta, Jador și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare, după ce și-a anunțat brusc retragerea din muzică. Cântărețul s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce îi erau administrate oxigen, dar și perfuzii. Mesajul lui alarmant i-a făcut pe fani să se gândească la ce era mai rău.

Vă anunț cu părere de rău: cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis!”, a scris Jador, la acel moment, pe Instagram.

Recent însă, cântărețul de manele a revenit cu o filmare lămuritoare pe Tik Tok, unde a declarat că nu este nici pe departe atât de grav bolnav, ci, pur și simplu, a avut o mică problemă de sănătate.

Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica! Sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil! Nu am cancer la colon! Nu am alte boli. Sunt foarte bine, am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți, atâta tot”, a explicat artistul, pentru fanii săi, demontând astfel speculațiile apărute că ar suferi de cancer.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net