Vezi ce a făcut Jador, după ce a anunțat că se retrage din muzică. Fanilor nu le-a venit să creadă

#Exclusiv Click!

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, așa că agenda lui de spectacole este încărcată mai mereu! Din cauza programului încărcat, dar și a faptului că s-a solicitat mult, ajungând să se neglijeze, acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate. Recent, artistul de muzică de petrecere, a trecut prin momente dificile din punct de vedere medical, încât și-a anunțat fanii, pe contul său de Facebook, că renunță la cariera sa muzicală.

Din nefericire, se pare că simpaticul Jador ar suferi de cancer de colon. Însă, cu ajutorul medicilor, cântărețul a revenit pe scenă, contrar afirmațiilor publice pe care le-a făcut în urmă cu aproape două săptămâni.

Duminică seară, pe 25 iunie, Jador a avut de susținut un concert în comuna Petrăchioaia din județul Ilfov, unde a reușit să facă un show de zile mari. Cu zâmbetul pe buze, îmbrăcat impecabil și fresh, Jador a dat impresia că nimic rău nu s-a întâmplat, în viața sa. în ultima perioadă.

Anunț oficial pe Facebook

Pentru că are o legătură foarte strânsă cu prietenii săi virtuali, în urmă cu aproape două săptămâni, acesta anunța că își pune în cui cariera profesională.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei. Ultima piesă va fi în luna Decembrie. Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă. Anul ăsta sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte. În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, este mesajul publicat de Jador pe conturile sale de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net